Η ηθική δέσμευση του Πετράκη

Η ηθική δέσμευση του Πετράκη

Ο Κρητικός προπονητής έχει δώσει τον λόγο του και περιμένει.

Τις προηγούμενες δυο εβδομάδες αρκετές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του Γιάννη Πετράκη και του πρότειναν να συνεργαστούν. Μάλιστα πρόσφεραν και θέση στον γιο του στο τεχνικό τιμ για τον δελεάσουν.

Τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η Λαμία είχαν στην κορυφή της λίστας τους τον πρώην τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα όμως ο Πετράκης ήταν ανένδοτος. Πάνω στην ασφυκτική πίεση που του άσκησαν, του Κρητικού προπονητή του ξέφυγε μια λεπτομέρεια που μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά μπορεί και τίποτα.

Συγκεκριμένα ο Πετράκης αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με μια ομάδα, η οποία του ζήτησε να την περιμένει μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία θα καταγραφεί σε δυο εβδομάδες. Ο 60χρονος τεχνικός ισχυρίστηκε ότι μετά από αυτή την διακοπή θα μπορεί να μπει σε ουσιώδεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αφού μέχρι τότε τον δεσμεύει ο λόγος του και όχι κάποιο συμβόλαιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πετράκης από το καλοκαίρι αποτελούσε την βασική επιλογή του Αστέρα Τρίπολης από την εγχώρια αγορά και εφόσον… στράβωνε το έργο με τον Μπόρχα Χιμένεθ θα τον διαδεχόταν. Η άνευρη εκκίνηση των Αρκάδων στο πρωτάθλημα είχε φουντώσει ξανά το σενάριο αλλά με τις δυο σερί νίκες ο Ισπανός προπονητής αποκτά δύναμη και ο Κρητικός μάλλον θα πρέπει να περιμένει την απόλυση κάποιου άλλου συναδέλφου του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ