Μια στοιχηματική ιστορία με απόδοση 51

Μια στοιχηματική ιστορία με απόδοση 51

Όταν η Ξάνθη προηγήθηκε στο 45’ με 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας η νίκη των Θεσσαλών έφτασε στο 51. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η επική ανατροπή (2-1). Οσοι το είχαν προβλέψει πήγαν ταμείο, έχοντας πάρει μια τεράστια απόδοση, ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στον…κουβά. Ιστορίες στοιχηματικής τρέλας made in Greece.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον αγώνα της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδας να έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα για τη στοιχηματική του δραστηριότητα. Το παιχνίδι των δύο ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλική πόλη το μεσημέρι, ξεκίνησε όπως ήταν φυσικό με μεγάλο φαβορί την Ξάνθη. Αλλωστε, πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς έπαιζε ομάδα της πρώτης κατηγορίας, που μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, απέναντι σε μία ομάδα της Super League 2.

Το παιχνίδι, όμως, δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν πολλοί, με τον αγώνα στο τέλος να μπαίνει στο βιβλίο με τις ιστορίες στοιχηματικής… τρέλας, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους έπαιξαν στοίχημα ή παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Στο 20άλεπτο και με το σκορ στο 0-0, η Ξάνθη έδινε περί το 1.10 για να κερδίσει, η ισοπαλία εκείνη την ώρα ήταν ανάμεσα στο 8 και 9.50, ενώ η νίκη του Απόλλωνα Λάρισας έδινε από 17 έως 20, ανάλογα την εταιρία. Πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Λισγάρα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους Ακρίτες στο 1-0.

Όπως είναι λογικό, η απόδοση του διπλού έπεσε ακόμα περισσότερο και η απόδοση του «1» εκτοξεύθηκε στο 51! Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, με την ομάδα της Super League 2 να γυρίζει το παιχνίδι! Το 0-1 έγινε 2-1, με τον Ναζίμ στο 50’ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Μπρέμπο στο 83’ να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Προσέξτε, μόλις έγινε το 2-1, η ομάδα της Λάρισας έδινε 2.40! Παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, παρότι είχαν απομείνει μόλις 7 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90’.

Οσοι ήταν… προνοητικοί και έπαιξαν την ανατροπή πήγαν ταμείο και μάλιστα με μία πολύ καλή απόδοση, ενώ όσοι επέλεξαν το διπλό της Ξάνθης ή την ισοπαλία πήγαν στον κουβά! Όπως και το σχέδιο του προπονητή της ακριτικής ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ. Ένα παιχνίδι, που έχει ξεσηκώσει μεγάλη κουβέντα, γύρω από τη στοιχηματική του δραστηριότητα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Sport Radar είχε στείλει φάκελο στην ΕΠΟ, στον οποίο είχε συμπεριλάβει ως ύποπτο για χειραγώγηση το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είχε λήξει με νικητές τους Ακρίτες με 2-1. Ένα παιχνίδι, στο οποίο σύμφωνα με τη Sport Radar, υπήρχε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Παράλληλα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι το όνομα του Απόλλωνα Λάρισας την περσινή σεζόν είχε απασχολήσει αρκετές φορές την εγχώρια επικαιρότητα, σχετικά με τα παιχνίδια του και την στοιχηματική δραστηριότητα που εμφάνιζαν κατά τη διάρκεια του live. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι Ιταλοί, στο ματς με τον Αιγινιακό είχαν παιχτεί 400.000 ευρώ στην ανατροπή, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Τελικό αποτέλεσμα; 3-2 υπέρ του Απόλλωνα Λάρισας. Ένα ματς, για το οποίο έκανε έρευνα μέχρι και η Interpol, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που είχε ανάμειξη ο Απόλλωνας Λάρισας και είχε απασχολήσει την φίλαθλη κοινή γνώμη. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι της θεσσαλικής ομάδας με την Καλλιθέα τον Απρίλιο του 2018. «Η πεποίθησή μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Καλλιθέα στην ανακοίνωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ