Στοίχημα: H ΤΣΣΚΑ και η διαφορά…

Στοίχημα: H ΤΣΣΚΑ και η διαφορά…

Με Ευρωλίγκα θα συνεχίσουμε και σήμερα παίζοντας στις ευκαιρίες που μας δίνει το πρόγραμμα

Η Μπασκόνια μας χάλασε την τριάδα με την ήττα της από την Βιλερμπάν. Η Χίμκι επιβεβαίωσε το 1.45 της νίκης της επί του Παναθηναϊκού ενώ και η Αρμάνι Μιλάνο πήρε το διπλό του 1.70 στο Βερολίνο.

Με Ευρωλίγκα θα συνεχίσουμε και σήμερα με βάση το ματς της Μόσχας και την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ματς που δυστυχώς για τον Ολυμπιακό δεν το βλέπω να εξελίσσεται καθόλου καλά.

Θα ποντάρω λοιπόν στο -12.5 των Ρώσων που προσφέρεται στο 1.91 καθώς θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αξίζει το ρίσκο μάλιστα και σε μεγαλύτερο χάντικαπ που θα μας προσφέρει διπλασιασμό και βάλε. Από το ίδιο ματς θα κρατήσω την καλή παρουσία του Μιλουτίνοφ απέναντι στην ομάδα που λογικά θα είναι το ερχόμενο καλοκαίρι. Όβερ 14,5 πόντους λοιπόν με απόδοση στο 1.87 για τον Σέρβο σέντερ.

Καλή ευκαιρία συνάμα είναι και οι πόντοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το όβερ 86,5 στο 2.02.

Πάμε και στα υπόλοιπα ματς της ημέρας όπου θα κρατήσουμε τον άσο με χάντικαπ (-8,5) της Ζαλγκίρις επί της Ζενίτ στο 1.90, τον άσο της Μακάμπι επί της Φενέρ με απόδοση 2.02, και το διπλό της Ρεάλ στο Μόναχο με απόδοση πολύ καλή στο 1.47.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ