«Αρματωμένη» η… εξυγίανση: Διαμαντόπουλος και Ζαχαριάδης στην Ξάνθη

«Αρματωμένη» η… εξυγίανση: Διαμαντόπουλος και Ζαχαριάδης στην Ξάνθη

Όλα για όλα τα παίζει η... εξυγίανση. Ορισμός - πρόκληση του Διαμαντόπουλου στο Ξάνθη - Ολυμπιακός και... πακέτο τον Ζαχαριάδη στο VAR. Τον Ζαχαριάδη που το καλοκαίρι είδε σαν φίλαθλος το ΠΑΟΚ - Άγιαξ στην Τούμπα.

Απίστευτα και όμως… εξυγιαντικά. Μέσα σε εννιά αγωνιστικές η… εξυγίανση στέλνει τρίτη φορά το… κομάντο που λέγεται Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Διαμαντόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Σαββάτου μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της Ξάνθης και το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τον διαιτητή VAR, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη!

Ορισμό που δείχνουν… πανικό, με σκοπό να σταματήσει με κάθε τρόπο ο Ολυμπιακός, που προελαύνει στο πρωτάθλημα. Για όσους δε θυμούνται, ο Διαμαντόπουλος είναι ο άνθρωπος που πέρσι στο Ολυμπιακός – Λαμία δεν είχε δώσει το πέναλτι της χρονιάς πάνω στον Ομάρ σε φάση του 17’, ενώ φέτος ήταν διαιτητής VAR στο Λάρισα – Ολυμπιακός στο οποίο ακυρώθηκαν τρία γκολ! Ένα εκ των οποίων το γκολ του Ελ Αραμπί, που ήταν κανονικό, αλλά ο Διαμαντόπουλος ειδοποίησε τον διαιτητή να πάει να το δει στο VAR και τελικά το ακύρωσαν χωρίς να υπάρχει παράβαση στη φάση.

Είναι ο ίδιος ο οποίος σφύριξε φέτος το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1 και ήταν στο VAR στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης. Με λίγα λόγια, από τις 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (συμπεριλαμβανομένης και αυτής που έρχεται), ο Διαμαντόπουλος έχει βρεθεί σε τρία ματς του Ολυμπιακού και δύο του ΠΑΟΚ. Η «εξυγίανση» στα καλύτερα της.

Μια «εξυγίανση» που στέλνει «πακέτο» με τον Διαμαντόπουλο τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ως διαιτητή VAR του αγώνα στην Ξάνθη. Τον Ζαχαριάδη που είχε εμφανιστεί στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, με τη γυναίκα του και το παιδί του, το οποίο φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τον Ζαχαριάδη που την πρώτη αγωνιστική τα είχε κάνει… μαντάρα σε αγώνα του Πανιωνίου με τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη και ανάγκασε τον πρόεδρο των κυανέρυθρων, Νίκο Ζαμάνη, να του πει να βάλει φανέλα του ΠΑΟΚ.

Κι αυτόν τον διαιτητή, που πήγε σαν φίλαθλος στην Τούμπα και είχε ξεσηκώσει τότε αντιδράσεις απ’ όλη την Ελλάδα, στέλνει η… εξυγίανση να ελέγχει το VAR σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής.

Αρματωμένη η… εξυγίανση, τα παίζει πλέον όλα για όλα για να σταματήσει τον Ολυμπιακό, βλέποντας πως στον αγωνιστικό χώρο οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ