Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Βρύζας άνοιξε γραφείο μάνατζερ στο «σπίτι» του Ιβάν

Ο Βρύζας σε... μανατζερική αποστολή. Το «Κόκκινο Σπίτι» του Ιβάν, οι... ευλογίες Μάκη Γκαγκάτση, Γκοντζάρεβα ο άμεσος συνεργάτης πρώην Αρη, Παναθηναϊκού και το μήνυμα «να πάρουμε όλα τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ».

Ο Βρύζας άνοιξε γραφείο μάνατζερ στο «σπίτι» του Ιβάν | to10.gr

Πριν από λίγο καιρό το όνομά το ενεπλάκη σε σενάρια για την επιστροφή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Εντούτοις, κάτι οι αντιδράσεις, κάτι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να διατηρήσει στο πόστο του τον Μάριο Μπρανκο, άφησαν τον Ζήση Βρύζα -περί ου ο λόγος- εκτός ΠΑΕ. Τυπικά, τουλάχιστον, καθώς οι καλοί του φίλοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και (κυρίως) Μαρία Γκοντσάρεβα, φαίνεται ότι βρήκαν τον τρόπο να τον καταστήσουν χρήσιμο για τον σύλλογο. Πώς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τελευταίο καιρό είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι ο Βρύζας άνοιξε γραφείο μάνατζερ. Για την ακρίβεια… ενεργοποίησε ξανά το γραφείο που είχε ανοίξει το 2016, με σκοπό να κάνει ό,τι ξεκίνησε πάλι τώρα. Αλλά θα φτάσουμε στο τι θέλει να κάνει. Διότι σημαντικότερο είναι το πού το κάνει, με ποιους και με την «πλάτη» ποιων.

Ο Βρύζας, λοιπόν, εγκαταστάθηκε ήδη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα είναι η έδρα της εταιρείας του. Και όχι οπουδήποτε, αλλά στο «Κόκκινο Σπίτι». Μία από τις πρώτες αγορές του Ιβάν Σαββίδη στη συμπρωτεύουσα. Ενα ιστορικό κτήριο που ανακαινίστηκε και ήδη χρησιμοποιείται ως γραφεία. Με τον Βρύζα να παίρνει τον δικό του χώρο. «Φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον λόγο που άνοιξε το γραφείο, αλλά και τους σκοπούς αυτού.

Όπως αναφέρει η μανατζερική πιάτσα της Θεσσαλονίκης, ο Βρύζας αποφάσισε να γίνει ατζέντης έχοντας την υποστήριξη του Μάκη Γκαγκάτση και της Μαρίας Γκοντσάρεβα. Των δύο στενότερων συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις εδώ και χρόνια. Σχέσεις που εξελίσσονται πλέον και σε μια ιδιότυπη συνεργασία, καθώς ο Βρύζας ανοίγει ουσιαστικά γραφείο μάνατζερ που θα λειτουργεί για τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη. Χωρίς να υπάρχει τυπική σχέση, αλλά οι συσχετισμοί δεν χρειάζονται χαρτιά και επισημότητες για να γίνουν.

Το κόσνεπτ είναι συγκεκριμένο: Σε πρώτη φάση ο Βρύζας θέλει να πάρει υπό τη μανατζερική του σκέπη όλα τα μεγάλα ταλέντα που διαθέτει η ακαδημία του ΠΑΟΚ. Ώστε ο Δικέφαλος να μπορεί να έχει πιο εύκολα τον έλεγχο στο μέλλον τους, χωρίς να πρέπει να συναναστραφεί με μάνατζερ που συχνά «είναι απαιτητικοί και φουσκώνουν τα μυαλά των παικτών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ξεκινήσει παρασκηνιακές επαφές με παίκτες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, ασχέτως εάν έχουν ατζέντηδες. Ετσι λέγεται πως Λύρατζης (Τζίκας), Τσαούσης (δεν έχει μάνατζερ), Μπαλογιάννης (Αβραμίδης), Μιχαηλίδης (Κουτσολιάκος), Κούτσιας (Τζίκας),  Κωνσταντέλιας (Σπανουδάκης), Διαμαντής (Τουντούρης) είναι οι πρώτοι παίκτες που έχει βάλει στο μάτι η νέα εταιρεία. Ενώ προέκυψε και σενάριο που αναφέρει ότι ο Βρύζας θέλει να βάλει στο πελατολόγιό του και τους Κάτσε (Καγιούλης), Ουάρντα (Γάτσης)!

Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο κόνσεπτ παίζει ένα πρόσωπο-έκπληξη, που ουσιαστικά έχει αναλάβει τη «βρόμικη δουλειά».  Ο λόγος για τον Ντίνο Διαμαντόπουλο. Τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και του Αρη. Ένα πρόσωπο που ο Γιάννης Αλαφούζος κατηγορεί ακόμη και τώρα ως έναν από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός υπερφορτώθηκε με «φουσκωμένα» συμβόλαια παικτών, που δεν άξιζαν ούτε τα μισά.

Βρύζας και Διαμαντόπουλος έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν δυνατά στο κόλπο των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από τη Θεσσαλονίκη, άσχετα με τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν, ο Δικέφαλος αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει και σε μεταγραφές που σκοπεύει να κάνει. Εξάλλου, είναι γνωστή η… αλλεργία του Ιβάν στο να δίνει προμήθειες σε ατζέντηδες, ειδικά όταν πρόκειται για ανανεώσεις συμβολαίων ή για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στον κύκλο των μάνατζερ και ήδη αρκετοί ετοιμάζουν… αντίποινα.