Στοίχημα: «Παιχνίδι» στο ΣΕΦ…

Στοίχημα: «Παιχνίδι» στο ΣΕΦ…

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού, η δυναμική της Μακάμπι και το.. μπόνους.

Ο… κακός χαμός γίνεται στην Ευρωλίγκα. Φαβορί χάνουν, εκπλήξεις όπως το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην Μόσχα και γενικότερα πολλά μπαμ μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές.

Ξεκίνησε χθες το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής με μόλις δύο ματσάκια και για σήμερα έχουμε εφτά αγώνες με αρκετό ενδιαφέρον, ξεχωρίζοντας στοιχηματικά το ματς στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός που θα έχει λογικά τους Ριντ και Ρότσεστι αλλά που αντιμετωπίζει προβλήματα με Κουζμίνσκας, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Ρούμπιτ και αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό το πώς τελικά θα παραταχθεί απέναντι στην Μακάμπι του Σφαιρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Ζενίτ στο ΣΕΦ δεν θέλει να… τρέχει από νωρίς παρότι το ματς είναι πολύ δύσκολο απόψε. Στοιχηματικά, έστω και με μικρή διαφορά η νίκη της Μακάμπι είναι φαβορί με απόδοση στο 1.90. Ο άσος προσφέρεται στο 2.10. Αν είχαμε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός θα ποντάραμε σε σημείο. Επειδή όμως αυτό δεν το γνωρίζουμε θα πάμε στους πόντους και ειδικότερα στο under 151,5 που μας προσφέρεται στο 1.87.

Θα ποντάρουμε επίσης από αυτό το ματς και σε μια πολύ δυνατή απόδοση. Δεκαπλασιασμός με τον Πολ! Για πρώτο σκόρερ του αγώνα.

Πάμε στα υπόλοιπα ματσάκια, κρατάμε το χάντικαπ -6,5 της ΤΣΣΚΑ στην Αγία Πετρούπολη με απόδοση στο 1.97 αλλά και το +6,5 της Βιλερμπάν με την Βαλένθια στην ίδια απόδοση.

Το 1.36 στην καθαρή νίκη της Μπασκόνια επί της Μπάγερν είναι καλό για τα δεδομένα του ματς ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το Μιλάνο-Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα είναι οι μοναδικοί με 5Χ5.

Το 2.10 του άσου είναι εξαιρετικό και θα το ακολουθήσουμε πιστεύοντας πως ήρθε η ώρα να χάσει και η Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ