Τα λένε πλέον μόνοι τους!

Τα λένε πλέον μόνοι τους!

«Η Ξάνθη θα παίξει για τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έξω αγωνιστικά το ματς με τον ΟΦΗ»! Αυτά μπορείς να τα διαβάσεις σε σαιτ της Θεσσαλονίκης αλλά και να τα ακούσεις στα ραδιόφωνα!

Δεν είναι… τρολάρισμα, είναι αληθινό. Όχι από την… πορτοκαλί αλήθεια που δεν αντέχετε. Από την κανονική αλήθεια.

Κάνεις μια βόλτα στα κορυφαία σάιτ της Θεσσαλονίκης, ακούς εκπομπές που βαράνε 20αρια στην ακροαματικότητα και λες, δεν γίνεται να τα γράφουν και να τα λένε αυτά! Δεν γίνεται να ομολογούν έτσι απλά, έτσι χαλαρά…

Όσο το αθηναϊκό σάιτ του Ιβάν Σαββίδη προσπαθεί να «κουκουλώσει» τα πράγματα, προσπαθεί να παρουσιάσει την δική του… αλήθεια, έρχονται τα σαλονικιώτικα να δείξουν την ωμή πραγματικότητα.

Απλά και ωραία. Χωρίς κανένα άγχος, χωρίς καμία διάθεση να το «διανθήσουν». Ωμά. «Η Ξάνθη θα παίξει για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει έξω αγωνιστικά το ματς με τον ΟΦΗ»!

Αυτά είναι. Θα τα βρείτε γραμμένα σε κορυφαίο αθλητικό σαιτ της Θεσσαλονίκης. Από γνωστότατους δημοσιογράφους. Δεν θα τους κάνουμε και διαφήμιση από εδώ. Μια ματιά στα πιο γνωστά σάιτ που άλλωστε διαθέτουν και ραδιόφωνα και εφημερίδα θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

Είναι εντυπωσιακό αν μη τι άλλο. Να γράφουν γνωστοί αρθρογράφοι της συμπρωτεύουσας πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και λογικά θα νικήσει στην Ξάνθη, αλλά και Ατρόμητο και Πανιώνιο. Θα πάει δηλαδή με νίκες, θεωρούν οι δημοσιογράφοι μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει καλύτερη ομάδα. Για την Ξάνθη πάντως έχουν έναν μικρό ενδοιασμό. Γιατί; «Είναι πολύ καλύτερος από την Ξάνθη, η οποία όμως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα παίξει για τον ΠΑΟΚ». Για αυτό! Όσο για τον ΠΑΟΚ; Με ΠΑΟ και Λάρισα βλέπουν νίκες, τονίζοντας την σημασία της μη συμμετοχής των δανεικών στους βυσσινί, Ουάρντα και Κάτσε. Πως το είπε αυτό με τους δανεικούς ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης; Αλλοίωση πρωταθλημάτων. Μάλιστα.

Πάμε στο ωραίο όμως; Τι βλέπουν για την Κρήτη και το ματς με τον ΟΦΗ. Το ματς που φοβούνται. Τον ΟΦΗ που συμφωνούν ότι είναι εξαιρετική ομάδα και είναι ικανός να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Αλλά κανένα άγχος για τον ΠΑΟΚ. Σε εποχή… εξυγίανσης ζούμε! Σιγά το δύσκολο. Βρίσκεις απέναντι σου μια πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ πιθανό να σου κάνει «ζημιά». Η λύση στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης του «χαλίφη» Σαββίδη είναι απλή. «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει με κάθε τρόπο εξω αγωνιστικά το ματς με τον ΟΦΗ»! Ναι, έτσι απλά όπως λογικά θεωρούν πως έχει συμβεί ξανά και θα συνεχίζεται να συμβαίνει! Πως είπατε; Τόσο ωμά; Ναι, τόσο ωμά! Γιατί είναι η… εξυγίανση ηλίθιε!

Και άσε εσύ τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να κάνει πειθαρχική δίωξη στον Σάββα Θεοδωρίδη!

Και τους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη, τα σάιτ στην πόλη του Ιβάν να δικαιώνουν απόλυτα όσα λέει ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αυτά τα βλέπει ο Υφυπουργός Αθλητισμού που έδειξε πως κατανοεί το «παιχνίδι» της… εξυγίανσης; Τα βλέπει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας; Πόσο δίκιο τελικά έχει ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ