Ο γνωστός Μανούχος και η… dream team του Μέλο που σφυρίζει στα ματς του ΠΑΟΚ (vids)

Ο γνωστός Μανούχος και η… dream team του Μέλο που σφυρίζει στα ματς του ΠΑΟΚ (vids)

Ποιος ήταν απόψε στο VAR του Γεντί Κουλέ; Και ποιοι είναι οι «διαιτητές» που σφυρίζουν διαρκώς στα ματς του ΠΑΟΚ; Στη… μικρή λίμνη της Σούπερ Λιγκ 1, όλα είναι εύκολα προς παρατήρηση.

Η dream team του Μέλο. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Φτάνουν αυτές οι 10 αγωνιστικές. Θα δεις ότι πρόκειται για παιδιά εμπιστοσύνης.

Παιδιά συγκεκριμένα που ο Πορτογάλος τα επιλέγει διαρκώς στα ματς του ΠΑΟΚ. Για να έχει ο άνθρωπος, προφανώς, το κεφάλι του ήσυχο. Ότι όλα θα πάνε καλά.

Την περασμένη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Τζήλος στο VAR.

Απόψε στην Κρήτη ήταν στο χορτάρι o ρέφερι που πέρσι αποθεώθηκε στην φιέστα της Τούμπας. Ο Τζήλος που δεν είδε το πέναλτι του Μάνου.

Τη θέση του στο VAR την πήρε ο Μανούχος.

Τον θυμάστε στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ αρχές Οκτώβρη και το «διπλό» πέναλτι στην ίδια φάση στην ασπρόμαυρη περιοχή.

Βαρέλα και Μάτος είχαν πάρει φαλάγγι Μπαράλες και Σουάρεθ. Ποιος ήταν διαιτητής σε εκείνο το ματς; Ναι, ο Μανούχος. Δεν χρειάζεται και τίποτε φοβερές γνώσεις. Ούτε αυτός «είδε».

Φάση στο 0-1, που προκάλεσε οργή στην Τρίπολη και που ο Μποροβήλος την «έφτασε» ως το σεμινάριο του VAR που έγινε στην Αθήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=gEslnOEgUhA

Ο Μανούχος που ήταν και 4ος στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Τρεις φορές φέτος σε ματς του νταμπλούχου. Σε δέκα αγωνιστικές.

Μην φανταστείτε όμως ότι πρόκειται για «πρωτοπόρο» στη σχετική λίστα.

Πολλά τα παλικάρια που δίνουν μάχη.

Ο γίγας Ευαγγέλου έχει τρία ματς στο VAR του ΠΑΟΚ και ένα στο χορτάρι (τη… μάχη στο Βόλο). Ιδιαίτερα γουρλής ο συγκεκριμένος μιας και ο Δικέφαλος έχει κάνει «12» βαθμούς σε αυτό το καρέ. Αν δεν τα είχε γράψει to10.gr; Μπορεί να είχε και τα διπλά ματς.

Είπαμε όμως, τα παιδιά είναι αρκετά.

Σε τρία ματς και ο επόπτης Κωσταράς (που κάποτε για χάρη του ο Κοντονής ανέβαλλε για μια εβδομάδα τον τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός). Ο Κωσταράς ήταν ο AVAR του Μανούχου απόψε στο Γεντί Κουλέ. Ήταν επόπτης του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟΚ-Άρης.  Και AVAR παρέα με τον Ροδίτη στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχει επίσης ο επόπτης Απτόσογλου που φέτος έχει πιάσει δύο φορές σημαία του ΠΑΟΚ και μια φορά ήταν AVAR. Ναι, ήταν και αυτός απόψε στην διαιτητική ομάδα.

Και 4ος ήταν ο Φωτιάς σήμερα. Εκείνος που δεν είδε από το VAR το επιθετικό φάουλ στην Τούμπα στη φάση που ο Δικέφαλος πέτυχε το νικητήριο γκολ επί του Πανιώνιου.

https://youtu.be/ctT-Xs4kvgg?t=568

Απόψε δηλαδή στο Γεντί Κουλέ ήταν:

Ο Τζήλος διαιτητής (όλε)

Πρώτος επόπτης ο Κούλα Χασάν που πέρσι και πρόπερσι έκανε όργια και ήταν να κοπεί από τους πίνακες έπειτα από αυτό το περίφημο γκολ του Πέλκα στην Τούμπα σε εκείνο το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος του ΄18.

Δεύτερος επόπτης ο Απτόσογλου που πάει τρένο.

4ος ο Φωτιάς

Και στο VAR o Μανούχος με τον Κωσταρά.

Μέλο, είσαι γίγαντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ