Λεβαδειακός : Στα άκρα ο Τόνι Σίλβα

Λεβαδειακός : Στα άκρα ο Τόνι Σίλβα

Ο Αφρικανός κατέθεσε προσφυγή με κύριο θέμα την μείωση προσωπικότητας με τον Λεβαδειακό να αρνείται τα πάντα

Από το καλοκαίρι μύριζε μπαρούτι η συμβίωση Τόνι Σίλβα και Λεβαδειακού. Ο Αφρικανός δεν μπορούσε με τίποτα να μπει στο… καλούπι του Ζοζέ Ανιγκό και συχνά πυκνά οι δυο τους είχαν αρκετές διενέξεις.

Ο Τόνι Σίλβα που πέρσι είχε σημειώσει έξι γκολ και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, φέτος ήταν σκιά του εαυτού του και σε έντεκα ματς δεν βρήκε δίχτυα. Ο Γάλλος προπονητής δεν μπορούσε να δεχθεί το σταριλίκι του Αφρικανού και αρκετές φορές τον άφηνε στον πάγκο αφού δεν υπάκουε τις εντολές του. Τον τελευταία μήνα τα πράγματα ξέφυγαν, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε να προπονείται μόνος του και την εβδομάδα που μας πέρασε κατέθεσε προσφυγή!

Ο Σίλβα ζητάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και στηρίζει την καταγγελία της σύμβασης στην μείωση της προσωπικότητας του, από την στιγμή που τον αναγκάζουν να προπονείται σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λεβαδειακός που θέλει σε πρώτη φάση να δώσει δανεικό τον παίκτη για να… χαλαρώσει το πολεμικό κλίμα, δεν δέχεται τις καταγγελίες του Αφρικανού και υποστηρίζει ότι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας αφού ο ίδιος δηλώνει τραυματίας εδώ και τρεις εβδομάδες.

Το όλο θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένονται και άλλα επεισόδια στο σήριαλ, αφού ο παίκτης που έχει άλλο ένα ενάμισι χρόνο συμβόλαιο επιθυμεί να μείνει ελεύθερος και όχι να φύγει δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ