Γελάει η Ευρώπη με το VAR στην Ελλάδα και η ΕΠΟ κάνει… εξαγωγές!!!

Γελάει η Ευρώπη με το VAR στην Ελλάδα και η ΕΠΟ κάνει… εξαγωγές!!!

Απίστευτο και όμως… ελληνοκυπριακό! Έχει διασυρθεί το VAR στην Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι έχουν πέσει από τα σύννεφα με αυτά που βλέπουν και η ΕΠΟ κάνει σεμινάρια με Κουκουλάκη στην Κύπρο!

Πραγματικά το τερμάτισαν! Μιλάμε για απίστευτο και όμως… ελληνοκυπριακό! Γιατί αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο είναι να… σηκώνεις τα χέρια ψηλά! Έχοντας φέρει ήδη αντιδράσεις και στην Μεγαλόνησο.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου λοιπόν ενημέρωσε πως έγινε σεμινάριο για να γνωρίσουν οι Κύπριοι διαιτητές το VAR σε σχέση με το πρωτόκολλο εφαρμογής του από τις Ομοσπονδίες, τη φιλοσοφία που το διέπει διεθνώς καθώς και τους τρόπους εφαρμογής του, σε θεωρητικό επίπεδο.

Ως εδώ όλα καλά Την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου κήρυξε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας. Λογικό, ο πρόεδρος θα την κάνει άλλωστε την έναρξη των σημαντικών εργασιών.
Και κάπου εδώ αρχίζει η… κωμωδία! Ποιοι θα κάνουν τα σεμινάρια; Ποιοι θα… μάθουν στους Κύπριους το VAR; Ναι, καλά καταλάβατε! Οι… εξυγιαντές που δεν ξέρουν να το χρησιμοποιήσουν!

«Το σεμινάριο πραγματοποιείται από τον Ελλαδίτη Μιχάλη Κουκουλάκη, VAR Refereeing Project Leader στην Ελλάδα καθώς και τους Ελλαδίτες εκπαιδευτές Χρίστο Δάγκλη και Αναστάσιο Μαστορίδη» ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΟΠ προκαλώντας θυμηδία στους Κύπριους που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό!

Προσέξτε για να το κάνουμε… πενηνταράκια. Όλη η Ευρώπη γελάει με το VAR στην Ελλάδα. Οι ξένοι που ήρθαν και είδαν τι γίνεται με το VAR στην Ελλάδα έφριξαν! Νέα σεμινάρια επειγόντως εισηγήθηκαν μήπως και γίνει κάτι.

Το VAR έχει γίνει… κουρέλι στα χέρια των «εξυγιαντών» και οι Κύπριοι επιλέγουν τον Κουκουλάκη και την παρέα του για να τους… μάθε το VAR. Μόνο για γέλια η υπόθεση! Οι άνθρωποί που κατάφεραν να απαξιώσουν πλήρως ένα τόσο καλό μηχάνημα που έχει φέρει πολύ μεγαλύτερη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Το κανονικό, όχι το… εξυγιαντικό.

Αυτοί που δεν ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν… θέλουν, θα μάθουν στους Κύπριους!

Φανταστείτε τι έχουν να… μάθουν οι Κύπριοι! Από τον ακατάλληλο Κουκουλάκη, το «πρωτοπαλίκαρο» Δαγκλή και τον Μαστορίδη που ως βοηθός διαιτητή δεν υπήρχε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ