Ο Αυγενάκης έκανε «block» ένα troll που έχει χάσει το μέτρο

Ο Αυγενάκης έκανε «block» ένα troll που έχει χάσει το μέτρο

Ο Γιώργος Σαββίδης δημοσίευσε στο instagram το «block» που του έκανε ο Αυγενάκης και τα Μέσα του μπαμπά του... διαμαρτύρονται για λογαριασμό του.

Ο Γιώργος Σαββίδης, πέρα από διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι ένας σκληρά εργαζόμενος νέος των social media. Ενας νέος που με τον ζήλο που δείχνει στη δουλειά του, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα troll του πλανήτη. Και ως τέτοιο, αποφάσισε ότι μπορεί να διαβάλλει, να ειρωνεύεται, να βρίζει και να χυδαιολογεί εναντίον μελών της κυβέρνησης.

Θα πείτε, όπως μάθει ο καθένας. Από τη στιγμή που στην πρότερη κατάσταση το Μαξίμου ήταν τόπος για… καφέ για τον μπαμπά του, είναι λογικό και ο ίδιος να μην περνάει καλά με το να μην εισακούονται οι παραλογισμοί του. Και οι ύβρεις του. Οπως εκείνο το περίφημο «…μου έχετε κοστίσει 150 εκατομμύρια», που είχε ακουστεί από έναν γνωστό του, σε κάποια πολύ γνωστά του υπόγεια, σε ιστορικό κτίριο των Αθηνών, για να αλλάξει μια δικαστική απόφαση. Αλλά ο Γκιόργκις δεν ξέρει από αυτά. Είναι μικρός και άμαθος ακόμη.

Αλλά και η νεανικότητά του κάποια στιγμή δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι. Οταν ο άνθρωπος μεγαλώνει κόβει κάποιες παιδικές συνήθειες. Ή έστω τις ελαττώνει σε μεγάλο βαθμό. Ε, ο Γιωργάκης δεν έχει ηλικία. Είναι ο Λούκι Λουκ των troll. Ποστάρει ό,τι του κατέβει, πιο γρήγορα και από τη σκιά του.

Βρίζει και ασχημονεί κατά όποιου θεωρεί ότι τον ενοχλεί, χωρίς να έχει καμία επίπτωση. Και όταν του παίρνουν το παιχνίδι του, κλαίει και ποστάρει ξανά.

Αυτή τη φορά ο γιος του Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να ποστάρει νέο ειρωνικό μήνυμα προς τον Λευτέρη Αυγενάκη. Αφορμή στάθηκε το μπλοκάρισμα του υπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα, για να πικάρει τον υφυπουργό Αθλητισμού, αποφάσισε να ποστάρει το μπλοκάρισμα, να το διανθίσει με διάφορα emoticons και με την εμπνευσμένη φράση… αυτογνωσίας: «Μια… σοβαρή κίνηση από έναν… σοβαρό Υπουργό».

Ο σοβαρός Γιώργος Σαββίδης, που κάνει μόνο σοβαρά σχόλια, που δεν προκαλεί ποτέ, που ΦΥΣΙΚΑ δεν έχει κληθεί ποτέ σε απολογία, χαρακτηρίζει ασόβαρο έναν υπουργό της Κυβέρνησης, επειδή αποφάσισε να μην του δώσει άλλο πάτημα να συνεχίσει να χυδαιολογεί.

Ο σοβαρός Γιώργος Σαββίδης, διαμαρτύρεται που ο υπουργός τον έκανε Block, τα Μέσα του μπαμπά του το κάνουν θέμα και έτσι η σοβαρότητα του θέματος επιβεβαιώνεται. Οπως και η κανονικότητα, όπως την έχει στο μυαλό του ο Γιωργάκης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ