Στοίχημα: O Ολυμπιακός και τα γκολ

Στοίχημα: O Ολυμπιακός και τα γκολ

Ευκαιρίες στα γκολ στα ματς της Ευρώπης, αλλά και πρόκληση με τον ερυθρόλευκο τριπλασιασμό.

Απολαυστική μέρα με ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με αγώνες που προσφέρονται για καλό ποντάρισμα και… ταμείο.

Και οι δύο ελληνικές ομάδες δοκιμάζονται απόψε στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις και ο Ολυμπιακός στο Μόναχο με την Μπάγερν.

Αουτσάιντερ και οι δύο ομάδες μας. Πως άλλαξαν έτσι οι καιροί… Όπως και να έχει όμως λογικά οι μπουκ δίνουν 2.45 για νίκη στους πράσινους και 2.90 για τους ερυθρόλευκους.

Το ματς του Παναθηναϊκού θα το αποφύγω. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να νικήσει στο Κάουνας, όμως και το 1.57 του άσου δεν με «ψήνει».

Στο Μόναχο όμως πιστεύω πως είναι πρόκληση ο (σχεδόν) τριπλασιασμός για τη νίκη του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός που ναι μεν δεν έχει ούτε σταθερότητα ούτε πείθει για τα βασικά φέτος, όμως προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη και συνάμα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια ματς. Για αυτό και θα ποντάρω στη νίκη του.

Στα υπόλοιπα ματς της Ευρωλίγκας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ματς της Αρμάνι με την Μακάμπι. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι εξαιρετική και εκτός έδρας με το 2.25 της νίκης της να αξίζει. Όπως και το 2.90 που προσφέρει η νίκη της Βιλερμπάν επί της Εφές, με την δυναμική των Γάλλων στην έδρα τους.

Στα προκριματικά του Euro 2020 τώρα, τα γκολ θα έχουν και απόψε την τιμητική τους. Με την υπόθεση πρόκριση να έχει ξεκαθαρίσει πολλές εθνικές παίζουν πιο απλά και απελευθερωμένα με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά γκολ, όπως συνέβη χθες.

Ξεκινάμε από το Γερμανία-Β. Ιρλανδία με το όβερ να είναι στο 1.5 αλλά να αξίζει και το αμφίσκορο με απόδοση 2.5. Καλό το αμφίσκορο στο 2.12 στον αγώνα της Ουαλίας με την Ουγγαρία ενώ αποδεκτό στο 1.70 το όβερ της Σλοβακίας με το Αζερμπαιτζάν.

Το όβερ θα ψάξουμε και στο Β. Μακεδονία-Ισραήλ με απόδοση στο 1.80 ενώ θα πάρουμε το αμφίσκορο στον αγώνα της Πολωνίας με την Σλοβενία στο 1.97.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ