ΠΑΟΚ : Διπλασιασμό προσφέρει στον Πέλκα η Μπριζ

ΠΑΟΚ : Διπλασιασμό προσφέρει στον Πέλκα η Μπριζ

Η Μπριζ προσπαθεί να δελεάσει τον Πέλκα με το συμβόλαιο που του προσφέρει – Η πρόταση της στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκει αντίκρυσμα όμως θα επιστρέψει με νέα επιδιώκοντας να αλλάξει τα δεδομένα.

Είναι αλήθεια πως η πρόταση που έχει κάνει η Μπριζ στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα δεν «τρελαίνει» τους Θεσσαλονικείς. Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρουν οι Βέλγοι συν 500 χιλιάδες ευρώ αν πιάσει 20 συμμετοχές οδηγούν με τα τωρινά δεδομένα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην άρνηση της πρότασης.

Από την άλλη πάντως έχει ιδιαίτερη σημασία το συμβόλαιο που η Μπριζ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον 24χρονο άσο, εφόσον τα βρει βεβαίως με τον ΠΑΟΚ. Πλησιάζει τον διπλασιασμό σε σχέση με τα χρήματα που καρπώνεται τώρα στον ΠΑΟΚ και αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Πέλκα.

Στον ΠΑΟΚ με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Πέλκας αμείβεται με ετήσιες απολαβές που πλησιάζουν τις 500 χιλιάδες ευρώ. Η προσφορά της Μπριζ περιλαμβάνει 4ετες συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 750 χιλιάδες ευρώ και μπόνους εφικτά που μπορεί να του αποφέρουν άλλες 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Συνάμα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η προοπτική εξέλιξης και προβολής στο Βελγικό πρωτάθλημα και την Μπριζ σε σχέση με το Ελληνικό και τον ΠΑΟΚ έχει ουσιαστική διαφορά.

Μπορεί λοιπόν στον ΠΑΟΚ να μην είναι θετικοί στην παραχώρηση του παίκτη (που έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 7 εκατομμύρια ευρώ) τόσο γιατί θεωρούν πως τα χρήματα δεν είναι αρκετά όσο και γιατί ο Πέλκας έχει εξελιχθεί πλέον σε βασικό στέλεχος της ομάδας όμως η Μπριζ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Παρότι και οι ίδιοι οι Βέλγοι γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες αναμένεται να επιστρέψουν επιδιώκοντας να δελεάσουν τον ΠΑΟΚ με καλύτερη πρόταση. Η μεταγραφική περίοδος άλλωστε καλά – καλά (και επίσημα) δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ