Ο Νίνης «εγκλωβισμένος» στη Μακάμπι

Ο Νίνης «εγκλωβισμένος» στη Μακάμπι

Δεν υπολογίζεται ο Νίνης στη Μακάμπι που έχοντας ήδη παίξει σε δύο ομάδες μέσα στη σεζόν έχει περιορισμένες επιλογές για μεταγραφή

Δύσκολες μέρες περνάει ο Σωτήρης Νίνης στο Ισραήλ και η διαρροή μου στο Τελ Αβίβ μου αναφέρει ότι ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα.

Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος ο προπονητής της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα τον απέκλεισε από την 18αδα και διαμήνυσε στην διοίκηση ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν του κάνει…

Οι Εβραίοι απέκτησαν τον διεθνή Ελληνα ποδοσφαιριστή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου όταν είχαν ξεμείνει από λύσεις αφού ο κύριος στόχος τους, ο γνωστός μας Ρόναλντ Βάργκας προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Βέβαια το χειρότερο είναι ότι ο Νίνης μοιάζει εγκλωβισμένος αυτή την στιγμή αφού έχει αγωνιστεί ήδη την τρέχουσα περίοδο σε δυο (Μαλίν και Μακάμπι) διαφορετικές ομάδες και δεν έχει δικαίωμα να παίξει και σε Τρίτη μέχρι τον Ιούλιο.

Το μόνο παραθυράκι που του δίνει ο νόμος είναι να πάει σε πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2018 δηλαδή στην Σκανδιναβία, την ανατολική Ευρώπη, την Ασία ή στις ΗΠΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ