Παίζει… άμυνα ο Νίνης

Παίζει… άμυνα ο Νίνης

Ο διεθνής μέσος αρνείται να σπάσει το συμβόλαιο του με την Πετάχ Τίκβα αν δεν αποζημιωθεί πλήρως.

Οι φανατικοί της στήλης θα θυμάστε ότι σας είχαμε ενημερώσει από το τέλος Οκτωβρίου για την πρόθεση της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα να σπάσει το συμβόλαιο του Σωτήρη Νίνη τον Γενάρη, αφού βρισκόταν εκτός πλάνων του νέου τεχνικού αλλά και το γεγονός ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι εγκλωβισμένος στο Ισραήλ αφού έχει αγωνιστεί ήδη σε δυο διαφορετικές ομάδες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τα ισραηλινά ΜΜΕ κατέγραψαν ότι η διοίκηση της Μακάμπι ανακοίνωσε στον Νίνη ότι βρίσκεται εκτός πλάνων. Όμως δεν έδωσαν την διάσταση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους Ισραηλινούς ότι επειδή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα την φετινή αγωνιστική περίοδο παρά μόνο στην Σκανδιναβία η κάποια πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, δεν προτίθεται να λύσει το συμβόλαιο του και θα το κάνει αυτό μόνο εφόσον αποζημιωθεί πλήρως και του καταβληθούν όσα χρήματα θα έπρεπε να πάρει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Στο Ισραήλ οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να διατηρούν έξι ξένους στο ρόστερ τους αλλά να χρησιμοποιούν τους πέντε. Η Πετάχ Τίκβα σε πρώτη φάση ενημέρωσε το Νίνη ότι θα πάρει την θέση του ξένου στο «ψυγείο» και βλέπουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ