ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟΚ τα σπρώχνει για Χατσερίντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟΚ τα σπρώχνει για Χατσερίντι!

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στο Κίεβο για να διαπραγματευτεί με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό της Ντιναμό Κιέβου, Γευγέν Χατσερίδη.

Το όνομα του βρισκόταν διαχρονικά σε πολύ ψηλή θέση στην μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ και πλέον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει κίνηση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο Λούμπος Μίχελ έχει πάρει επ’ ώμου την πολύ δύσκολη αποστολή να εξασφαλίσει την υπογραφή του Γεβγέν Χατσερίντι!

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί την κολόνα της Ντιναμό Κιέβου και της Εθνικής Ουκρανίας τα τελευταία εννέα χρόνια. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχει αρνηθεί την ανανέωση του στην επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League. Ο ΠΑΟΚ όπως και κάθε άλλη ομάδα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί μαζί του για να υπογράψει συμβόλαιο από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και αυτή ακριβώς είναι η αποστολή του ανθρώπου του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στο Κίεβο με αυτόν το σκοπό. Ο Μίχελ θέλει αρχικά να πείσει τον Χατσερίντι να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, που θα έχει ισχύ από τον Ιούλιο του 2018 και εν συνεχεία με αυτό το συμβόλαιο να συναντήσει τον ισχυρό πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σουρκίς, και να διαπραγματευτεί την από τώρα αγορά του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ