Συμφωνία Μολέδο – Ιντερνασιονάλ για 3 χρόνια!

Συμφωνία Μολέδο – Ιντερνασιονάλ για 3 χρόνια!

To10.gr αποκαλύπτει: Ο Μολέδο πουλάει το αυτοκίνητό του και ενημέρωσε ότι θέλει να πάει στη Βραζιλία. Σενάριο ότι υπέγραψε ήδη. Στις 650.000 ευρώ η ετήσια αμοιβή του! Τι γίνεται με τον ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης to10.gr αποκάλυψε την πρόταση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό. Πρόταση που σε πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιεί τους Πράσινους και σήμερα αναμενόταν να βρεθεί οριστικά η χρυσή τομή. Εξάλλου, η διαφορά ήταν μικρή και από το βράδυ είχε διαφανεί ότι δύσκολα δεν θα βρισκόταν σημείο επαφής.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο. Διότι οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Μολέδο αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Και γενικώς στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο to10.gr ότι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικό έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη Βραζιλία και θεωρεί δεδομένο ότι η Ιντερνασιονάλ θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του, Ζιλμάρ Βελόζ, έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε. Με την προσφορά του βραζιλιάνικου συλλόγου να προβλέπει 3ετές κλειστό συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 650.000 ευρώ! Χρήματα περισσότερα ακόμη και από αυτά που του προσέφεραν από την Τουρκία, στην οποία επίσης δεν έχει καμία διάθεση να πάει.

Μία ακόμη λεπτομέρεια που δείχνει την οριστική απόφαση του Μολέδο να φύγει από την Ελλάδα, είναι η απόφασή του να παραχωρήσει το αυτοκίνητό του. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο παίκτης βρέθηκε σε γνωστή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και συζητάει ήδη των πώληση της πολυτελούς BMW που είχε αγοράσει όταν ήρθε στην Ελλάδα. Τώρα που αποφάσισε να φύγει από τη χώρα, δεν το χρειάζεται…

Ο Μολέδο εμφανίζεται κάθετος (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) πως η θέση του ως προς το πού θα παίζει τη νέα χρονιά είναι αμετάβλητη και μη διαπραγματεύσιμη. Καθώς είναι επιθυμία δική του και της οικογένειάς του να επιστρέψουν στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου βρίσκεται και το σπίτι του ποδοσφαιριστή. Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει πολλά περιθώρια αντίδρασης, υπό τον φόβο να χαθεί ακόμη ένας παίκτης ως ελεύθερος.

Εξάλλου, όπως ισχύει με τους περισσότερους (αν όχι με όλους τους) παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Μολέδο έχει δικαίωμα προσφυγής. Αρα και τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος ανά πάσα στιγμή. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες και οι Πράσινοι δεν έχουν ούτως ή άλλως το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Κλείνοντας, καταγράφουμε μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που προέκυψε πριν από λίγο και η οποία -εφόσον ισχύει- είναι πιθανό να λύνει πολλές απορίες για τη στάση του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, από τη Βραζιλία προκύπτει ότι ο Μολέδο είναι πιθανό να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ (όπως έχει δικαίωμα, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος σε 6 μήνες). Κάτι που εάν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως όλες οι συζητήσεις με ΠΑΟΚ και Τούρκους είναι ανώφελες και χωρίς ουσία.

Πάντως, ακόμη κι έτσι από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό διαρρέεται ότι περιμένουν στη διάρκεια της ημέρας την οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ