Είναι πολλά τα λεφτά για τον Κίρικες

Είναι πολλά τα λεφτά για τον Κίρικες

Ο Βλαντ Κίρικες προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Νάπολι δεν επιτρέπουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου να σμίξει με τον συμπατριώτη του στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού για να καλύψει το κενό του Ζαμπράνο, και το 10.gr αποκάλυψε την πρόταση του δικέφαλου στον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Μολέδο. Ενημερωθήκατε επίσης για τον Γεβγκέν Χατσερίντι που είναι ο διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη αλλά έχει ενδιαφέρον κι ένα ακόμα στόρι, που αφορά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας, ένας συμπατριώτης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο λόγος για τον στόπερ της Νάπολι, Βλαντ Κίρικες που είναι πολύ πιθανό ν’ αποχαιρετήσει τους παρτενοπέι. Ο Ρουμάνος κεντρικός μπακ προτάθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και η αλήθεια είναι πως ο Λουτσέσκου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Ενθουσιασμός που όμως «κόπηκε» απότομα όταν έγινε γνωστό το ποσό που απαιτεί η Νάπολι για να δώσει τον  διεθνή κεντρικό αμυντικό, αλλά και τα χρήματα που θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Βλέπετε, ο Κίρικες έχει καλομάθει σε πολύ υψηλά συμβόλαια από την εποχή που ήταν στην πρέμιερ λιγκ και πιο συγκεκριμένα στην Τότεναμ.

Η Τραμπζονσπόρ είναι πάντως σε συζητήσεις με τη Νάπολι για την  απόκτηση του παίκτη και απομένει να δούμε αν τελικά ο Ρουμάνος θα μετακομίσει στην Τουρκία. Η τουρκική ομάδα συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά βλέποντας και κάνοντας. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Λουτσέσκου θα ήθελε τον συμπατριώτη του στην Τούμπα. Με βάση όμως τα υπάρχοντα δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει «φως στον ορίζοντα». Ούτε καν σκέψη για τον Ρουμάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ