Οι κουκουλοφόροι – «δολοφόνοι» προσωπικοτήτων της ενημέρωσης

Οι κουκουλοφόροι – «δολοφόνοι» προσωπικοτήτων της ενημέρωσης

Για ακόμη μία φορά ένας ανθρωπάκος που έτυχε να μην είναι αρεστός στα συμφέροντα, είδε την προσωπική του ζωή στα... μανταλάκια από τους «γνωστούς αγνώστους» των ΜΜΕ.

Για ακόμα μια φορά ένας άνθρωπος στοχοποιείται επειδή… υποστηρίζει μια άλλη ομάδα. Για ακόμα μια φορά βλέπουμε το πρόσωπό του, τα στοιχεία του, τους λογαριασμούς του στα social media να βγαίνουν στη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να μπορεί ο καθένας να τον απειλήσει. Να βρει τον μπελά του ένας άνθρωπος για το… τίποτα!

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, ο νέος στόχος των παρακμιακών media που έχουν δημιουργηθεί μόνο για να διασύρουν τα προσωπικά δεδομένα ανθρώπων και να τους στοχοποιούν, λέγεται Θεόδωρος Μαυρίδης. Και για όσους δεν μπορούν να τον βρουν, οι γνωστοί συμμορίτες των ΜΜΕ φρόντισαν να βάλουν την κουκούλα τους και να τον «δώσουν στεγνά» σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας το όνομα που διατηρεί στον λογαριασμό του στο Facebook. Για να είναι… σίγουροι πως και ο τελευταίος χουλιγκάνος μπορεί να τον εντοπίσει και χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες ενός οικογενειάρχη.

Προφανώς στόχευαν και στην επαγγελματική του εξόντωση. Να τον… τελειώσει δηλαδή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στον οποίο είναι εκπρόσωπος. Ωστόσο η ίδια η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε άλλη άποψη. Και με σημερινή τοποθέτηση η διοίκηση του ΤΑΑ ξεκαθάρισε πως ο Μαυρίδης ψήφισε βάσει των όσων είχε συμφωνήσει το ΔΣ και όχι βάσει των όσων του χρεώνουν τα παρακμιακά δημοσιογραφικά κέντρα με τα γνωστά αφεντικά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που ξεσκεπάζει και πάλι τη δουλειά που κάνουν ορισμένοι, βάζοντας σε εισαγωγικά τη λέξη Τύπος:

«Η σημερινή διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός έχει σκοπό να τιμήσει και να προβάλει το ίδιο το άθλημα. Την προσωπική προβολή την παραχωρούμε στους “σωτήρες” του. Όσον αφορά την ψηφοφορία στην διαδικτυακή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, ο κ. Μαυρίδης ψήφισε έτσι όπως είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει. Όποιος από τον “Τύπο”, ενδιαφερόταν να ενημερωθεί, δεν είχε παρά να ρωτήσει. Για τον Teo, έχουμε μόνο να αναγνωρίσουμε, ότι ζει και εργάζεται ΓΙΑ τον αθλητισμό και όχι ΑΠΟ τον αθλητισμό.

Υ.Γ. Δεν σκοπεύουμε να σας κουράσουμε με άλλη ανάρτηση».

Φυσικά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν ξέρουν το… άθλημα. Δεν ξέρουν πως αυτό το «Όποιος ενδιαφερόταν δεν είχε παρά να ρωτήσει», είναι για κανονικούς δημοσιογράφους, που ρωτάνε, ψάχνουν και διασταυρώνουν πριν κάνουν έρευνα και όχι για τους «δολοφόνους» προσωπικοτήτων, που βάζουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τη ζωή ανθρώπων, που δεν έκαναν το παραμικρό κακό σε κανέναν.

Άραγε θα υπάρξει κάποια αντίδραση για την χωρίς ίχνος ντροπής στοχοποίηση του κ. Μαυρίδη, ο οποίος… έτυχε να είναι Ολυμπιακός και γι’ αυτό και μόνο τον λόγο κρεμιέται στα μανταλάκια; Θα υπάρξουν δηλώσεις συμπαράστασης για τα μηνύματα που πιθανόν να δεχτεί επειδή κάποιοι αποφάσισαν να τον αφήσουν στο έλεος των άμυαλων που κυκλοφορούν εκεί έξω; Ή πρέπει να γίνει… αφίσα για να ευαισθητοιποιηθούν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ