Ο εγκλωβισμένος Μολέδο, ο ΠΑΟΚ και το «ναι» του Χατσερίντι

Ο εγκλωβισμένος Μολέδο, ο ΠΑΟΚ και το «ναι» του Χατσερίντι

Η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ... σόκαρε τον Μολέδο, που ψάχνεται να σπάσει το προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ. «Ερχομαι» λέει ο Χατσερίντι, εντείνονται οι επαφές με την Ντιναμό Κιέβου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς «τρέχουν» παράλληλα τις δύο υποθέσεις που έχουν ξεχωρίσει, καθώς θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ετσι, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσης Ροντρίγκο Μολέδο και παράλληλα φέρεται να έφτασαν σε συμφωνία με τον Γεβγέν Χατσερίντι.

Στην υπόθεση του διεθνούς Ουκρανού στόπερ, την οποία αποκάλυψε to10.gr, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ίδιος φέρεται να έχει ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς ότι δέχεται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αρκεί να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του, οι οποίες ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ. Νούμερο που δεν απασχολεί τη διοίκηση Σαββίδη και μπορεί να δοθεί. Το δύσκολο κομμάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι να καλυφθούν οι απαιτήσεις της Ντιναμό, που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ. Οι επαφές με την ομάδα του Κιέβου βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχει αισιοδοξία ότι το ποσό μπορεί να πέσει ακόμη και κάτω από τα μισά χρήματα. Με δεδομένο ότι ο Χατσερίντι μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν σταματήσει στιγμή να ασχολούνται με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος έχει πάρει προβάδισμα στις προτιμήσεις του Δικεφάλου, κυρίως επειδή γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά από τον Χατσερίντι. Μάλιστα, τις δύο τελευταίες ημέρες προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται το λάθος που έκανε στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, όταν υπέγραψε το περίφημο προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ.

Γιατί λάθος; Διότι στην τελευταία επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ του Μολέδο και των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ το νούμερο που μεταφέρθηκε στον 30χρονο στόπερ ως συνολικό ποσό για να υπογράψει στον Δικέφαλο, του προκάλεσε… πονοκέφαλο. Και αντιλήφθηκε ότι μάλλον βιάστηκε να αποφασίσει ότι ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του. Επί της ουσίας ο Μολέγο έχει εγκλωβιστεί από την υπογραφή του, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι να αναζητούν κάποια φόρμουλα ώστε να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος. Κάτι, όμως, που είναι αρκετά δύσκολο. Και μόνο εάν εμπλακεί ο ατζέντης του παίκτη έχει πιθανότητες να αλλάξει. Και πάλι, όχι πολλές…

Ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να δώσει τον Μολέδο στη βραζιλιάνικη ομάδα, καθώς δεν δέχεται τον μίνι εκβιασμό που του γίνεται. Η πρόταση για παραχώρηση παικτών και όχι χρήματα δεν αφορά τους Πράσινους, δεν τους αγγίζει και για αυτό την αρνήθηκαν. Το κακό, ωστόσο, είναι ότι η «Ιντερ» πιέζει για άμεση επίλυση του θέματος, έχοντας ως όπλο την υπογραφή του παίκτη. «Ή θα μας τον δώσετε τώρα με τους δικούς μας όρους ή θα τον περιμένουμε ελεύθερο σε έξι μήνες», είναι το μήνυμα που έχει στείλει στο Τριφύλλι, δείχνοντας αδιαλλαξία ως προς το οικονομικό ζήτημα.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να καταγράψουμε ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και το οποίο ίσως εξηγεί και τη σκληρή στάση της Ιντερνασιονάλ. Λέγεται, λοιπόν, ότι η βραζιλιάνικη ομάδα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του Μολέδο και παίζουν ένα παιχνίδι με όρους win win για τους ίδιους. Από τη στιγμή που «έχουν» τον παίκτη, περιμένουν. Είτε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Είτε να δεχθούν μια… δελεαστική οικονομική προσφορά από τον ΠΑΟΚ για να «σπάσουν» το προσφύμφωνο! Ακραίο μεν, διόλου απίθανο δε, στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ