Ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε «όχι» σε «παύλα» και του χρόνου…

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε «όχι» σε «παύλα» και του χρόνου…

Ένας από τους λόγους που στον ΠΑΟΚ επένδυσαν (και διασύρθηκαν για αυτό) στην… παύλα είναι και η τραγική οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ. Για αυτό και έχουν ήδη βγάλει στη φόρα όλα τους τα «ασημικά»…

Επένδυσε πολλά στην «παύλα» ο ΠΑΟΚ. Προσέξτε, ο ΠΑΟΚ έβαλε τους υπαλλήλους του μπροστά, να γράφουν για την «παύλα», στη συνέχεια όταν είδαν το κράξιμο το «μάζεψαν» υποστηρίζοντας πως τα… παιδιά έκαναν πλάκα! Αφού πέρασε λίγο ο καιρός με την αβεβαιότητα να μεγαλώνει στο μεγάλο πικ του κορωνοϊού το πλάνο της… παύλας όχι απλά επανήλθε μέσα από επίσημα χείλη της ΠΑΕ αλλά έγινε εμμονή και σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ να έχει σύμμαχο παντού τον ΠΑΟ. Και να αποτυγχάνουν παρέα ΠΑΝΤΟΥ!

Γιατί όμως ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη επένδυσε τόσα πολλά στην παύλα, επένδυσε ουσιαστικά πάνω στον κορωνοϊό και την καταστροφή; Πραγματικά ανατριχιάζει κανείς με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, όμως υπάρχει και μια εξήγηση που έχει να κάνει με την τσέπη του.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί ούτε καν την ρήτρα των 2 εκατ. Ευρώ του Μίσιτς να καλύψει για να τον αγοράσει από την Σπόρτινγκ. Θυμάστε την φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε με τις πρώτες αγωνιστικές «σφαλιάρες» στον ΠΑΟΚ και την… αγορά του Μίσιτς με τον Γκιόργκι να βγάζει φωτό του Ιβάν μαζί με τον Κροάτη. Τελικά έμειναν με τις φωτό, καθώς κανείς Μίσιτς δεν μπορεί να αγοραστεί μια και δεν υπάρχει μια στον ΠΑΟΚ! Όχι, ο Ιβάν ακόμη έχει και τα σκορπάει στην προπαγάνδα, μόνο που σε αυτή δεν υπάρχει Financial Fair Play όπως στο ποδόσφαιρο. Ο Ιβάν και η διαχείριση του στον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τον… αυτοαποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη με τους συνεχόμενους διασυρμούς από ότι… χωριό υπήρχε έφεραν τον ΠΑΟΚ στην οικονομική καταστροφή.

Με αποτέλεσμα να μην κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο και τώρα το καλοκαίρι να πρέπει να διώξει όλα τα ακριβά του συμβόλαια και να πουλήσει ότι πουλιέται. Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ… απέχει από την Ευρώπη δεν έχει και πολλά να διαφημίσει καθώς ως γνωστόν οι ξένοι ενδιαφέρονται να τσεκάρουν τους παίκτες στα δυνατά ματς και όχι στα οικογενειακά διπλά τύπου ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Έτσι στον ΠΑΟΚ θυμήθηκαν μετά από χρόνια πως έχουν μια πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία που πρέπει να εκμεταλλευτούν ενώ ετοιμάζονται για αποχώρηση όσοι είναι ακριβοπληρωμένοι. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο να σπάσουν συμβόλαια χωρίς να… ματώσει η ΠΑΕ, όπως για παράδειγμα του Βέρνμπλουμ, όμως αυτό είναι πλέον πρόβλημα του Ιβάν. Συνάμα ο ΠΑΟΚ έχει ήδη βγάλει στη φόρα τα… ασημικά του. Ότι μπορεί να πουληθεί θα πουληθεί. Και μην κοιτάτε που το «παίζει» δύσκολος ο ΠΑΟΚ, όσο-όσο θα δώσει στο τέλος για να μαζέψει κανά ευρουλακι. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Γιαννούλη με την Σεντ Ετιέν. 4 εκατ.
Ευρώ πρόσφεραν οι Γάλλοι, 10 ζήτησε ο ΠΑΟΚ και έβαλαν τα γέλια στην Γαλλία. Με τον ΠΑΟΚ να τρέχει να προτείνει από μόνος του, αρχίζοντας τα παρακάλια 8 εκατ. Ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης. Αν δεν απαντήσουν οι Γάλλοι σε μια-δύο μέρες ο ΠΑΟΚ θα πέσει και άλλο και θα φτάσει μόνος του εκεί που θέλουν οι Γάλλοι.

Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ έμεινε με την… παύλα στο χέρι και ψάχνει να βρει τρόπους να σωθεί όχι μόνο εν όψει της επανέναρξης αλλά και για τη νέα σεζόν. Δεν θα τον χάλαγε καθόλου να έμπαινε παύλα και του χρόνου για να γλιτώσει, όμως ευτυχώς η επιρροή του ΠΑΟΚ σταματά στην Ξάνθη του, άντε και σε Βόλο και Παναιτωλικό που ψηφίσουν ότι και να προτείνει (γιατί άραγε;) και εσχάτως και τον ΠΑΟ που έχει γίνει η ουρά του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ