Ο ΠΑΟΚ της… παύλας αποκαλύφθηκε: Ο Ολυμπιακός ψήφισε πρωταθλητή στις Γυναίκες, ο Γκαγκάτσης ψήφισε «ΠΑΥΛΑ»!

Ο ΠΑΟΚ της… παύλας αποκαλύφθηκε: Ο Ολυμπιακός ψήφισε πρωταθλητή στις Γυναίκες, ο Γκαγκάτσης ψήφισε «ΠΑΥΛΑ»!

Η ΕΕ της ΕΠΟ αποφάσισε ολοκλήρωση στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με απονομή στον ΠΑΟΚ. Υπέρ ο Ολυμπιακός, «παύλα» ψήφισε ο Μάκης Γκαγκάτσης, επιβεβαιώνοντας ότι ο Δικέφαλος επένδυσε στην τοξικότητα του ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ επένδυε επίσημα στην… παύλα στη Super League. Επένδυε και πίεζε να μην συνεχιστεί η σεζόν και να διακοπεί η Λίγκα, δίχως την ανακήρυξη πρωταθλητή. Ηθελε και να μην παιχτεί ποδόσφαιρο (σ.σ. σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας ήταν ξεκάθαρος επ’ αυτού), αλλά και να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με 7 βαθμούς διαφορά και συνολικά 14, λόγω της χαριστικής τιμωρίας του Δικεφάλου για την επιβεβαιωμένη παράβαση της διοικητικής εξάρτησης της Ξάνθης.

Επένδυσε στην… παύλα, επίσημα ανέφερε υποστήριξε με μανία ότι δεν είναι στη δική του λογική η «παύλα». Και ότι είναι ένα «δημιούργημα των δημοσιογράφων». Αλλά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Μάκης Γκαγκάτσης, εμπνευστής της «παύλας», αποκαλύφθηκε. Πάμε να δούμε τι έγινε…

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας, τέθηκε προς συζήτηση τι μέλλει γενέσθαι στο γυναικείο πρωτάθλημα. Η ΕΕ της ΕΠΟ και ο Γραμμένος κατά πλειοψηφία ψήφισαν να το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ. Που κατά τη διακοπή βρισκόταν στην 1η θέση του πρωταθλήματος, με 7 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Αρη (39-32) και με 9 αγωνιστικές να απομένουν έως τη λήξη του μαραθωνίου. Η «δική τους» ΕΠΟ και ο «δικός τους» Γραμμένος δεν επένδυσαν στην «παύλα» στο πρωτάθλημα Γυναικών.

Κι όμως, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε επίσημα ως ο «σύλλογος της παύλας». Στην ψηφοφορία που έγινε για το μέλλον του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Γυναικών, λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσει ο Γκαγκάτσης, είπε με στόμφο «ΠΑΥΛΑ». Βγήκε από την τρύπα του, εμφανίστηκε, ανέλαβε την ευθύνη της τοξικής αυτής τοποθέτησης.

Ο ΠΑΟΚ ψήφισε κατά, όπως και ο Παναγιώτης Διακοφώτης, ο Ροδίτης «υπασπιστής» του συστήματος Σαββίδη στην ΕΠΟ. «Λευκό» ψήφισε ο Λυσάνδρου, ως πρόεδρος της Super League. Ενώ αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός (μέσω του Τάκη Αγραφιώτη), ψήφισαν υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος με ανάδειξη πρωταθλητή, από τη στιγμή που δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κόντρα σε μικροοπαδικά συμφέροντα. Κόντρα σε όλους εκείνους που επενδύουν στο «ή εμείς ή κανείς». Και το αποδεικνύουν με τη στάση τους.

Καμία «παύλα», λοιπόν, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμία «παύλα» από την ΕΠΟ. Μόνος του ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΎΛΕΣ ΤΟΥ. Ο μόνος σύλλογος που επένδυσε στο «κίνημα της παύλας», έχοντας στόχο να μην ολοκληρωθεί η Super League. Εκεί όπου η διαφορά βρίσκεται στο +14. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε πανηγυρικά. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και χαλάει τη… σούπα. Παύλες δεν υπάρχουν, λοιπόν. Μόνο ποδόσφαιρο ή ανάδειξη πρωταθλητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ