ΑΕΚ: Ψάχνεται ήδη ο Τρίστασον!

ΑΕΚ: Ψάχνεται ήδη ο Τρίστασον!

Ο Τρίστασον δείχνει να έχει πάρει απόφαση πως στην ΑΕΚ δεν έχει μέλλον και αναζητά ήδη εν όψει Ιανουαρίου νέο προορισμό

Τύχη βουνό είχα  πριν λίγες μέρες. Εκεί που έπινα ανέμελα τον καφέ μου στην Βουλιαγμένη ήρθε και άραξε δίπλα μου ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ βρέθηκε στην χώρα μας στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ που γίνεται για την καριέρα του.

Ο 39χρονος Ισλανδός πέρασε από τα Σπάτα και χαιρέτησε όλους τους παλιούς γνωστούς του και φυσικά είχε ως συνοδό τον συμπατριώτη του Αρνορ Τρίστασον. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ και προσπάθησα να εξηγήσω στον Εϊντούρ ότι ο Τρίστασον θα πρέπει να συνεχίσει να το παλεύει και να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί.

«Φίλε, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Ο Αρνορ ψάχνει ήδη να βρει ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής γιατί το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να διεκδικήσει θέση βασικού στην Εθνική Ισλανδίας που έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο» μου είπε και δεν μπόρεσα να επιχειρηματολογήσω ξανά. Τι και αν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Τρίστασον έπαιξε βασικός και έβαλε και γκολ; Δεν ήρθε για να παίζει μόνο σε αυτά τα ματς στην ΑΕΚ…

Ο Τρίστασον έχει έρθει ως δανεικός από την Ραπίντ Βιένης, στην οποία όμως δεν υπολογίζεται και για αυτό ήδη αναζητά άλλο σταθμό ενόψει Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ