Big 4 μόνο όπου τον συμφέρει

Big 4 μόνο όπου τον συμφέρει

Ρεζίλι έγινε ο Γραμμένος το πρωί. Και σε άλλες ειδήσεις, σήμερα είναι Τρίτη.

Ως συνήθως έχει την πλάκα του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά όταν η κουβέντα αγγίζει τα… θεσμικά του.

Και τον τρόπο με τον οποίο επιχειρηματολογεί η διοίκηση της ΕΠΟ για κάθε «απίθανη» καινοτομία της, ψάχνοντας τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το σημερινό ήταν από τα πλέον χαρακτηριστικά. Για να περάσουν τη τροπολογία στο καταστατικό που τους δίνει «πάτημα» να διεξάγουν «πραξικοπηματικά» εκλογές τον Ιούλη, ο Γραμμένος κάποια στιγμή ακούστηκε να μιλά ξανά για την περίφημη συνάντηση των ιδιοκτητών της Big 4 με τις συνομοσπονδίες.

Επικαλέστηκε δηλαδή τη γνωστή συμφωνία σε εκείνη τη συνάντηση για εκλογές τον Ιούλη. Έστω αφήνοντας κάποιες… μικρές λεπτομέρειες στην άκρη; Όπως για παράδειγμα το περίφημο «μνημόνιο» που θα υπέγραφαν οι συνομοσπονδίες με την ελληνική Κυβέρνηση μετά την παράδοση της ολιστικής μελέτης που θα προκαλούσε μια σειρά από «τομές» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη μελέτη που θα παρέδιδαν προ… κορωνοϊού οι συνομοσπονδίες Απρίλη-Μάη. Τη μελέτη που τελικώς δεν παραδόθηκε ποτέ.

Όχι μη μείνετε στις λεπτομέρειες. Θα χάσετε το πιο ενδιαφέρον.

Το γεγονός δηλαδή ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ επικαλείται τα συμφωνηθέντα μιας συνάντησης επιλεκτικά. Κατά το δοκούν. Διότι για παράδειγμα σε εκείνη τη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι τα πλέι-οφ και τα σημαντικά ματς του κυπέλλου να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές και στο χορτάρι και στο VAR.

Ενώ λοιπόν άνοιξαν πλέον τα αεροδρόμια και γίνονται πτήσεις κανονικά δεν μιλά κανείς από την ΕΠΟ για ξένους διαιτητές.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαθέσιμοι Γάλλοι, Βέλγοι και Ολλανδοί με τα πρωταθλήματα στις χώρες του να επαναρχίζουν την επόμενη σεζόν.

Γιατί λοιπόν δεν έχει δρομολογηθεί ήδη η κατάσταση ώστε να έρθουν ξένοι διαιτητές; Γιατί ο κύριος Γραμμένος που θυμάται με λεπτομέρειες τι συμφωνήθηκε για τις εκλογές στη συνάντηση της Big 4 δεν θυμάται το παραμικρό για τη συμφωνία για τους διαιτητές;

Μην ταλαιπωρείστε. Γιατί θα έρθει κάποια στιγμή η ημέρα που θα διαβάσουμε για κάποιο εισαγγελέα που θα τον βγάλει ο δρόμος ως το πάρκο Γουδή. Για τη διερεύνηση όλων των ανδραγαθημάτων αυτής της περίφημης εποχής που κωδικοποιήθηκε στη συνείδηση των φιλάθλων ως τα χρόνια της Εξυγίανσης.

Και σημειώστε κάτι ως γενική πληροφορία: Δεν είναι μακριά το πάρκο Γουδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ