Δηλαδή και ο πράσινος πρόεδρος της Super League θα είναι… στις υπηρεσίες του Τίγρη;

Δηλαδή και ο πράσινος πρόεδρος της Super League θα είναι… στις υπηρεσίες του Τίγρη;

Τι θα κάνει ο Μπουτσικάρης σαν πρόεδρος της Super League; Θα διεκδικήσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο που «άρπαξε» η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό;

Έχει πολύ πλάκα όλη αυτή η υπόθεση με την υποψηφιότητα Μπουτσικάρη για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Κυρίως διότι θεωρητικά με βάση το ρεπορτάζ γύρω της έχει συνασπιστεί η… παλιά καλή συμμαχία που θα έφερνε πίσω τις Κυριακές μας.

Ξανά μαζί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Όπως τότε. Μέχρι να περάσει ο Κύζας πριονοκορδέλα τους Πράσινους στη Τούμπα και να προσφέρει στον Αλαφούζο… εικόνες από το μέλλον. Και την Εξυγίανση!

Να είναι ο νεαρός παράγοντας του Παναθηναϊκού η… κόλλα που θα κολλήσει το σπασμένο γυαλί; Να διαλέξει ο συνεταιρισμός έναν υπάλληλο όταν απέναντι υπάρχει η υποψηφιότητα ενός κανονικού ιδιοκτήτη (Κούγιας); Υπομονή μέχρι τη Παρασκευή. Τότε είναι που η «κάλπη» του συνεταιρισμού θα γκαστρωθεί.

Έχω μόνο μια απορία φίλτατοι αναγνώστες. Και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Με τη βοήθεια αληθινού ρεπορτάζ και όχι με τις μπούρδες που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά.

Θεωρητικά το «μπλοκ» αυτό έβαλε στο τραπέζι εκ νέου μια συζήτηση για τη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ταυτόχρονα διακινούν σενάρια που φροντίζουν μόνο για τον εαυτό του Paok tv και Pao tv. Αφού βέβαια ο ΠΑΟΚ έφαγε τα… μούτρα του πέρσι με την ΕΡΤ και έμεινε χωρίς «ζεστό χρήμα» με το υποκατάστατο του PAOK Tv.

Ο ΠΑΟΚ που έσπασε τη προηγούμενη κεντρική διαχείριση και στη πορεία πήρε στον λαιμό του το μισό πρωτάθλημα.

Ανάμεσα στα θύματα και ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου, που γύρισε πέρσι στο συνδρομητικό με την ουρά στα σκέλια μετά το κάζο ΣΥΡΙΖΑ και το μεγάλο κόλπο του Δρόσου που το «έκοψαν» οι πολιτικές εκλογές του Ιούλη.

Όταν έφυγε ο Παναθηναϊκός από τη Nova, το καλοκαίρι του ΄18 είχε δικαιωματικά το δεύτερο πιο εμπορικό συμβόλαιο στη διάθεση του. Το συμβόλαιο που με μαεστρικές κινήσεις «άρπαξε» η ΑΕΚ του Τίγρη, που ακριβώς πριν έσερνε όλες τις ομάδες σε ραντεβού της Cosmote!!!

Η ΑΕΚ λοιπόν παίρνει από τη Nova 6 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα που με βάση την εμπορικότητα ανήκαν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιστρέφοντας πέρσι στο συνδρομητικό πήρε λιγότερα: Πήρε δηλαδή μια συμφωνία των 5 εκατ. ευρώ.

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι όντως εκλεγεί ο Μπουτσικάρης, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Λίγκα δεν θα διεκδικήσει για την ομάδα του το ποσό που θεωρεί ότι δικαιούται λόγω εμπορικότητας;

Άρα θα ζητήσει και θα επιδίωξη την ανακατανομή της πίτας, της πίτας που αφορά κυρίως τον ίδιο και την ΑΕΚ.

Άρα να πάρει πίσω το ύψος του συμβολαίου που έχει τώρα η ΑΕΚ με το συνδρομητικό κανάλι.

Μπορεί ο Μελισσανίδης να έχει ειδικό εκλογικό  τμήμα στην ΑΕΚ, αλλά είναι εμφανές ότι κανένας από τα στελέχη της ΑΕΚ, είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να δει ότι με Πρόεδρο στη Λίγκα από τον Παναθηναϊκό μπορεί να πανηγυρίζουν στην «Αγία Σοφία», αλλά όταν καταλάβουν ότι τα 6 που παίρνουν θα κάνουν φτερά…. προς «Λεωφόρο», μάλλον θα είναι αργά.

Και μπορεί κάποιοι να του πουλούν το προσφιλές κιτρινόμαυρο παρελθόν του Μπουτσικάρη, αλλά είναι βέβαιο ότι σε αυτό μετράνε μόνο τα κουκιά στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και όχι τι θα παντελονιάσει ο Τίγρης. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ