Η απόλυτη κατάντια της ΕΠΟ και οι μάσκες που έπεσαν…

Η απόλυτη κατάντια της ΕΠΟ και οι μάσκες που έπεσαν…

Μία ημέρα αφότουι η Super League αποφάσιζε ομόφωνα να πει «ναι» σε ματς με φιλάθλους, η ΑΕΚ (Ασλανίδης) ψήφισε «όχι» για το Κύπελλο και Λυσάνδρου, Γκαγκάτσης «απών»!

Δεν σου κάνει τίποτε εντύπωση σε ό,τι έχει να κάνει με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ΕΠΟ, τις προθέσεις, τις εξαρτήσεις και τους στόχους. Ολα είναι πιθανά. Ολα είναι δεδομένα για αυτό το σαθρό σύστημα που λειτουργεί με κανόνες που θέτει το «αφεντικό». Οποιος κι αν είναι, όποια χρωματική απόχρωση κι αν έχει.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, με επίσημη διαρροή της, προσπαθεί να μαζέψει τα ασσυμάζευτα για την ανεπανάληπτη απόφασή της να μην αποφασίσει να διεξαχθούν με κόσμο οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Αρης-ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, προσπαθεί να βγάλει τρελό όλο τον κόσμο, με ένα ασυναγώνιστα φαιδρό και ψευδές παραμύθι ότι δεν… πήρε απόφαση για μη παρουσία κόσμου στις εν λόγω αναμετρήσεις! Τερματίζοντας κάθε μέτρο χυδαιότητας και παραπληροφόρησης. Και προσπαθώντας να κρύψει την υποταγή της στις βουλές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η θλιβερή διαρροή της ΕΠΟ: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζεται ότι κατά την σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ δεν ελήφθη καμία απόφαση σχετικά με την παρουσία κόσμου στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΕΠΟ θα λάβει οριστική απόφαση όταν ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις της Πολιτείας. Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο σημερινό δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει αναφορά στο θέμα αυτό, ακριβώς εν αναμονή της απόφασης της Πολιτείας στο ιδιαίτερα σοβαρό αυτό θέμα».

Τι λέει, λοιπόν, η ΕΠΟ, ότι επειδή δεν υπάρχει στην ανακοίνωσή της το θέμα δεν… πάρθηκε απόφαση! Η ΕΠΟ, που ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να μην καταθέσει αίτημα προς την Πολιτεία για την παρουσία κόσμου στις δυο ρεβάνς Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – ΑΕΚ, όπως συνέβη με την περίπτωση της Super League, η οποία έχει καταθέσει και συγκεκριμένο πλάνο!

Η ΕΠΟ που εξέδωσε ανακοίνωση για να καλύψει το έγκλημα του ΠΑΟΚ-Λαμία, διαψεύδοντας ότι δεν λειτούργησε το VAR, και που δεν φιλοτιμήθηκε να πάρει καν ανεπίσημη θέση (έστω μέσω κάποιας γελοίας διαρροής) όταν αποκαλύφθηκε ότι έλεγε ΨΕΜΑΤΑ, είναι η ίδια ΕΠΟ που χρησιμοποιεί χωρίς να ερυθριάζουν οι ιθύνοντές της, μια επίσημη διαρροή, για να απαρνηθεί το… προφανές!

Βεβαίως, ο στρουθοκαμηλισμός της ΕΠΟ είναι το ένα πρόβλημα. Το άλλο είναι η αποκάλυψη των προθέσεων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, ψήφισε υπέρ της μη παρουσίας οπαδών στους ημιτελικούς. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ψήφισαν… απών! Και δεν στήριξαν την απόφαση που η ίδια η Λίγκα είχε βγάλει μόλις μία ημέρα νωρίτερα. Επιβεβαιώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, απλά δεν ήθελαν να γίνουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου με κόσμο. Και η ΕΠΟ ακολούθησε πιστά τις βουλές τους…

Οσο για το κωμικό επιχείρημα ότι Λυσάνδρου και Γκαγκάτσης ψήφισαν… απών, αλλά ήταν… υπέρ της πρότασης της Λίγκας για παρουσία φιλάθλων σε ποσοστό 20% με ανώτατο όριο τους 8.000 ανά αγώνα, δεν χωράει σχολιασμό. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Τελικά, πού είναι τα επικοινωνιακά αμνοερίφια του ΠΑΟΚ να πουν πόσο άδικο είχαν εκείνοι που έλεγαν ότι ο Δικέφαλος θέλει κόσμο στα γήπεδα; Και πως ο Μάκης «the great law spirit» Γκαγκάτσης δεν είπε ποτέ ότι δεν θέλει οπαδούς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ