Πρέπει να τους ρωτήσει πρώτα ο Ολυμπιακός για τον Νικολιά

Πρέπει να τους ρωτήσει πρώτα ο Ολυμπιακός για τον Νικολιά

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τον αρχηγό του ΠΑΣ. Πρέπει πρώτα να ρωτήσει τα media της Εξυγίανσης!

Έναν ακόμη τεχνικό διευθυντή αλλάζει ο ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες. Ένας ακόμη τεχνικός διευθυντής παίρνει την ευθύνη στον νέο Παναθηναϊκό. Και βέβαια είναι και ο Ίβιτς που ακόμη δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο σε αυτό το πόστο στην ΑΕΚ.

Στις τρεις ομάδες που όπως φαίνεται υπάρχουν ενστάσεις για την κίνηση του Ολυμπιακού να αποκτήσει (ενδεχομένως) τον Αλέξανδρο Νικολιά από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Καταλαβαίνεις τις ενστάσεις αυτές από τα «φιλικά» ΜΜΕ τους που το τελευταία 48ώρο δεν έχουν σταματήσει να γράφουν για το θέμα και για την απόφαση των Ερυθρόλευκων να εμπιστευθεί τον 26άχρονο ποδοσφαιριστή. Που διατυπώνουν τις αμφιβολίες τους για τον αν ο Νικολιάς είναι… επιπέδου Ολυμπιακού. Ή και για τον τρόπο με τον οποίο θα τον αποκτήσουν οι Πειραιώτες (αν θα τον αγοράσουν από τον ΠΑΣ λίγο πριν εκπνεύσει εκεί το συμβόλαιο του).

Τόσο ενδιαφέρον όμως για τον «αντίπαλο»; Να παρακαλάνε θα έπρεπε οι συγκεκριμένες ομάδες ώστε ο Ολυμπιακός να «αστόχησε» με τη συγκεκριμένη μεταγραφική επιλογή. Και να κάνει και άλλες μήπως αυτό δώσει το δικαίωμα στις υπόλοιπες ομάδες να «κλείσουν» την αγωνιστική ψαλίδα της διαφοράς.

Ποιος όμως είναι εκείνος ο τεχνικός διευθυντής ή σκάουτερ στην Ελλάδα που κοιτάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο εγχώριο ποδόσφαιρο θα βάλει τις κινήσεις του Ολυμπιακού στον… κάδο με την αποτυχία και θα κρατήσει στον αφρό τις επιλογές των άλλων; Οι Ερυθρόλευκοι που μόνο την τελευταία τριετία από τη Γαλλία με Καμαρά, Σισέ και Μπα έχουν σχηματίσει μια υπεραξία των 30-40 εκατ ευρώ με παίκτες που οι άλλοι δεν γνώριζαν την ύπαρξη τους. Με μεταγραφές που κόστισαν ελάχιστα.

Είναι αληθινό selling club ο Ολυμπιακός. Δουλεύει εντελώς διαφορετικά στη μεταγραφική αγορά εντός και εκτός συνόρων. Δεν έχει ανταγωνισμό στα μέρη μας. Και κυρίως: Δεν μπορεί κάποιος να τον αμφισβητήσει. Όταν οι άλλες ελληνικές ομάδες θα τον πλησιάσουν τότε το ξανασυζητάμε.

Και για το αν είναι ο Νικολιάς παίκτης επιπέδου Ολυμπιακού, και πόσο στοιχίζει και για τον τρόπο που θα αποκτηθεί.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ που από πέρσι μέχρι τώρα υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες Σούπερ Λιγκ που προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους. Ο Αστέρας Τρίπολης (του έδινε πάνω από 100.000 ευρώ συμβόλαιο τον χρόνο), ο ΟΦΗ (η δική του πρόταση ήταν στα 70-80 χιλιάδες ευρώ), ενώ ενδιαφέρον από πέρσι και όλας είχαν δείξει και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ