Στον φανταστικό κόσμο του Μάκη, μόνος κατάλληλος δικαστής είναι ο Σιμιτζόγλου

Στον φανταστικό κόσμο του Μάκη, μόνος κατάλληλος δικαστής είναι ο Σιμιτζόγλου

Στον πραγματικό κόσμο της αθλητικής δικαιοσύνης όμως, συνεχίζουν να τον ανέχονται!

Είναι για να καμαρώνει ο Ιβάν Σαββίδης με τα στελέχη του. Με την καταπληκτική νομική του ομάδα.

Με τον αξεπέραστο Τάκη Μπαλτάκο που προστέθηκε στην εξίσωση και που έπειτα από τόση ευστοχία στις προβλέψεις του δεν αποκλείεται να πάρει δίπλωμα και ως μέντιουμ.

Το δίδυμο Τεβεκέλης-Πουρλιοτόπουλος που έχουν δώσει άλλο νόημα στους στίχους του λαϊκού άσματος «τα χιλιόμετρα που έγραψα αγάπη μου για σένα». Αλλά πάνω από όλα του πεφωτισμένου Χρυσόστομου Γκαγκάτση.

Εύρημα κανονικό ο γιος του μπαμπά του. Συνεχίζει τον μύθο της οικογένειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ειδικά μέρες σαν τη σημερινή, όταν δικάζονται όλοι μαζί: Και ο μπαμπάς για την παράνομη τοποθέτηση του στην έμμισθη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Σούπερ Λιγκ. Και ο γιος που τον προσέλαβε. Τι θα πει είχε μερικά κακουργήματα και καταδίκη για απιστία σε βάρος του ποδοσφαίρου; Ποιος επιτρέπει σε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να χαλάσουν μια τόσο όμορφη ιστορία. Με πολλά, πάρα πολλά… μηδενικά.

Όχι, δεν ήταν το πρόβλημα ούτε τα κακουργήματα του μπαμπά Βασίλη. Ούτε η πρόσληψη από τον γιο Χρυσόστομο και τους φίλους του στον συνεταιρισμό (12 συνολικά στο εδώλιο). Το πρόβλημα ήταν και παραμένει ένα. Η σωστή σύνθεση των δικαστών όταν έρχεται η ώρα της (αθλητικής) δικαιοσύνης. Να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι, με την κατάλληλη… οπτική γωνία στα πράγματα.

Όταν βρεθούν η… δικαίωση θα είναι αυτονόητη.

Μην πέσει πάλι ο Χρυσόστομος σε τίποτε περίεργους σαν εκείνους που δίκασαν την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας στην επιτροπή εφέσεων. Κάποιους που αξιολόγησαν τη διαδρομή του χρήματος, και την «επένδυση» Καλπαζίδη στη Ξάνθη. Δεν θέλουμε τέτοιους κύριοι, θέλουμε ανοιχτόμυαλους με σκέψη προοδευτική.

Και όταν λέμε θέλουμε, εννοούμε πως απαιτούμε. Όπως ακριβώς συνέβη σήμερα. Γιατί ο Μάκης ούτε να το συζητήσει. Και ο ΠΑΟΚ και εκείνος ζήτησαν την εξαίρεση των δικαστών που δικάζουν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον… μπαμπά, στην Επιτροπή Εφέσεων. Ποιους δηλαδή; Μα εκείνους που επιβεβαίωσαν την πολυδιοκτησία. Που δεν πείστηκαν από τα επιχειρήματα του Μπαλτάκου για τις πατάτες και τις ντομάτες. Όποιος δικαστής καταδικάζει τον ΠΑΟΚ, προφανώς δεν πρέπει να ξαναδικάσει τον ΠΑΟΚ.

Εγώ θα τη δώσω όμως τη λύση. Και στον ΠΑΟΚ. Και στον Μάκη. Ας κάνουν ένα αίτημα μωρέ, να είναι πάντα διαθέσιμος ο Σιμιτζόγλου. Να εξαιρεθούν όλοι οι υπόλοιποι. Να έχει και ο Γκαγκάτσης την σιγουριά που απαιτείται θέλοντας να εξηγήσει τα… ανεξήγητα.

Τι τρολάρουμε; Όχι, εκείνοι το ξεκίνησαν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ