Το πραγματικό Γραφείο Τύπου της ΕΠΟ και η ανικανότητα που γίνεται… λατρεία

Το πραγματικό Γραφείο Τύπου της ΕΠΟ και η ανικανότητα που γίνεται… λατρεία

Τουλάχιστον ο Βαγγέλης Γραμμένος τα έχει τα παιδιά στο «μισθολόγιο» ή δεν φτάνουν για όλους ελέω των golden boys;

Κωμικοτραγικά πράγματα. Για μια ακόμη φορά. Από το ίδιο «κέντρο». Από το ερείπιο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Εκεί όπου το μόνο που ενδιαφέρει τη διοίκηση Γραμμένου είναι πως θα κάνουμε εκλογές για να κρατήσουν τα golden boys τα μεροκάματα. Διότι για ποδόσφαιρο ούτε λόγος.

Είναι οι ημιτελικοί του κυπέλλου αύριο ως γνωστόν. Και η παρέα του Μακεδόνα δικηγόρου δεν έχει στείλει ούτε το υγειονομικό πρωτόκολλο στις ομάδες. Τα υγειονομικά μέτρα δηλαδή που πρέπει να τηρηθούν για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων.

Τους υποχρέωσε σε στριπτίζ ο Ολυμπιακός με την απογευματινή επιστολή του. Τους εξέθεσε για πολλοστή φορά. Και ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές; Απάντηση καμία. Απάντηση επίσημη. Εκτός αν το σάιτ του Καλπαζίδη τον… έφαγε τον Φιλιππούση και λειτουργεί πια ως επίσημο Γραφείο Τύπου του Γραμμένου. Διότι εκείνο «απάντησε» ή τουλάχιστον επιχείρησε να απαντήσει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Και τι μας είπαν οι υπάλληλοι της Paralot, που ανήκει στην RFA, που ανήκει στον ανιψιό-σερβιτόρο με τα εκατομμύρια που αμά λάχει δανείζει και τον θείο Ιβάν;

Μας είπαν, ότι από την Παρασκευή η αστυνομία Πειραιά έχει στείλει επιστολή στον Ολυμπιακό για τα μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν.

Να το ξαναπάμε άλλη μια: Η αστυνομία Πειραιά, έστειλε στον Ολυμπιακό επιστολή για να του ανακοινώσει το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ πρωτόκολλο της ΕΠΟ, που συμπτωματικά λέει είναι ίδιο με αυτό της Σούπερ Λιγκ.

Και τι δουλειά έχει η αστυνομία ρε παλικάρια;

Έχει η αστυνομία κάποια Επιτροπή Κυπέλλου αρμόδια για το θέμα; Εκπόνησε εκείνη κάποιο πρωτόκολλο; Το πέρασε από κάποια δική της Εκτελεστική Επιτροπή όπως προβλέπει ο ΚΑΠ;

Η αστυνομία έστειλε το σχέδιο στην ΓΓΑ όπως όφειλε; Ή μήπως η αστυνομία πήρε την απάντηση από την Γενική Γραμματεία;

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.

Και όμως: Έχουν το θράσος και μιλάνε. Έστω μέσω των… νεροπίστολων που έχει αναλάβει την «προστασία» του μαγαζιού. Μια οικογένεια είναι οι άνθρωποι. Ο ΠΑΟΚ, το Open, η Ξάνθη, η ΕΠΟ.

Να μην δώσει ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλο;

Ρε ουστ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ