Η ΕΠΟ ομολόγησε το πραξικόπημα: Πώς η δήθεν «επιταγή και εντολή» της FIFA για τις εκλογές, έγινε επίσημα «προτροπή» (Pics)

Η ΕΠΟ ομολόγησε το πραξικόπημα: Πώς η δήθεν «επιταγή και εντολή» της FIFA για τις εκλογές, έγινε επίσημα «προτροπή» (Pics)

Για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ του Γραμμένου και της τοξικής «εξυγίανσης» εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για τα ωμά ψέματά της.

Γραμμένο στο dna όλης της παλιοπαρέας του δικού μας ….Βαγγέλη Γραμμένου είναι, πλέον, συνεχώς και μονίμως το ψέμα. Όλα στον βωμό για να πετύχουν τους σχεδιασμούς τους. Να μην ντρέπονται όταν καταθέτουν ενώπιον των Ενώσεων και των Ομάδων – Μελών της Γενικής Συνέλευσης κραυγαλέα ψευδείς δικαιολογίες. Να μην αισθάνονται ίχνος μεταμέλειας, όταν αναγκάζονται να τις αποσύρουν χλευαζόμενοι.

Στις 16 Ιουνίου , η ΕΠΟ άρων άρων και εν μέσω Κορωνοϊού έκανε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα δύο προσθήκες στο Καταστατικό της. Η σημαντικότερο είναι αυτή του άρθρου 82 «Μεταβατικές διατάξεις», με την οποία επιχειρεί να συμπληρώσει τετραετή θητεία προσθέτοντας στα τρία χρόνια της διοίκησης Γραμμένου και το δεκάμηνο της διορισμένης Π.Δ.Ε. του Δρόσου, ώστε να καταφέρει να προχωρήσει σε αρχαιρεσίες εντός του καλοκαιριού ή το αργότερο το φθινόπωρο.

Τι αιτιολογία διαβίβασε στα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσθήκη αυτή; « Αποτελεί εντολή και επιταγή της FIFA για άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών ενόψει της αποχώρησης της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA και της έναρξης των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021». Αυτά, ακριβώς, ανέφερε το διαβιβαστικό της ΕΠΟ

Χλευαζόμενος από τον κ. Κούγια στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ένας περιδεής Ευάγγελος Γραμμένος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η ΕΠΟ διαβίβασε, εν γνώσει της, ψέματα στα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Δεν υπήρχε καμία «εντολή» και καμία «επιταγή» της FIFA για την ως άνω προσθήκη. Τι ομολόγησε στην ουσία λοιδορούμενος ο πρόεδρος της ΕΠΟ; Ότι η FIFA δεν ρωτήθηκε καν για την παρανοϊκή απόπειρα να προστεθεί μια δεκάμηνη περίοδος διορισμένης διοίκησης σε μια τριετή περίοδο εκλεγμένης διοίκησης και να συμπληρωθεί έτσι η απαραίτητη τετραετής θητεία.

Ότι η FIFA αγνοεί το θέμα, καθώς εάν είχε ερωτηθεί και είχε καταφατικά απαντήσει ο κ. Γραμμένος θα είχε στα χέρια του το απόλυτο όπλο για να απαντήσει στον κ. Κούγια. Ότι η έμπνευση αυτή είναι ελληνικής προέλευσης, γεννήθηκε ως ιδέα στο Πάρκο Γουδή ή γύρω από αυτό και ποτέ δεν έγινε κτήμα της FIFA.

Ο λόγος; Ποτέ η FIFA δεν θα συναινούσε σε μια τέτοια αλχημεία, καθώς για την ίδια ανάλογα ζητήματα είναι διαρκώς λυμένα με βάση τον ελβετικό νόμο και δυσκολεύεται εξαιρετικά να κατανοήσει τις αναγκαιότητες της ελληνικής νομοθεσίας.

Την απουσία κάθε σχέσης της FIFA με την προτεινόμενη προσθήκη στο άρθρο 82 του καταστατικού επιβεβαίωσε η κατάθεση της στο Ειρηνοδικείο για να εγκριθεί και να επιτρέψει σε όσους επείγονται να προκαλέσουν εκλογές εντός του Ιουλίου.

ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ και η γερασμένη του παράγκα;

Ενώπιον του Ειρηνοδικείου αυτοξεβρακώνονται γιατί αυτή τη φορά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ της FIFA (φοβάται ο Γραμμένος την ψευδορκία; μπα…) αλλά απλή ΠΡΟΤΡΟΠΗ καθώς η ΕΠΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ.

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ τσακωμένοι με την αλήθεια εξυγιαντές που εκείνοι σερβίρουν σανό όχι μόνο στους οπαδούς αλλά και στα μέλη τους, ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΟ…. Και δεν υπάρχει καμία εντολή ή επιταγή  FIFA. ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ Της… 2ΗΣ ΘΕΣΗΣ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΑ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ… λέγοντας χωρίς ντροπή στο δικαστήριο ότι «Αποτελεί προτροπή της FIFA για άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών ενόψει της αποχώρησης της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA και της έναρξης των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021».

Μία «επιταγή» και μία «εντολή» της FIFA έγιναν, χωρίς να ιδρώσει κανένα αυτί, «προτροπή» της FIFA για δήθεν «άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών» και δεν φταίνε τα κακά αγγλικά του Γραμμένου και των παραγκιτών. Ούτως ή άλλως με νοήματα συνεννοούνται, από αγγλικά ούτε καλημέρα.

Τέτοια κορυφαία ομολογία, από την ίδια την ΕΠΟ με τα χεράκια της, ότι δεν έχει πουθενά να πατήσει για να δικαιολογήσει το πραξικόπημα που σχεδιάζει ΚΟΝΤΡΑ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΚΟΝΤΡΑ στον νόμο αλλά και την κοινή λογική, ούτε οι δικηγόροι του Ολυμπιακού δεν θα την σκέφτονταν.

Τι ομολογεί η ίδια η ΕΠΟ με την αιτιολογία που αναφέρει στο κείμενο που επιχειρεί να δικαιολογήσει το γιατί της παράνομης τροποποίησης του Καταστατικού ενώπιον του Ειρηνοδικείου;

Πρώτο, ότι δεν δικαιούται να διεξάγει φέτος εκλογές, επειδή δεν συμπληρώνεται η απολύτως απαραίτητη τετραετία, άρα η απόφαση της να προσθέσει στην τριετή θητεία της εκλεγμένης το 2017 διοίκησης Γραμμένου το δεκάμηνο της διορισμένης το 2016 προσωρινής διοικούσας του Δρόσου είναι καταστατικό πραξικόπημα.

Δεύτερο, ότι ή δεν ζήτησε (άρα, δεν έλαβε) ποτέ τη σύμφωνη γνώμη της FIFA, αφού πρώτα της εξήγησε το κορυφαίο εμπόδιο της τετραετούς θητείας, για τη διεξαγωγή εκλογών φέτος ή τη ζήτησε κι ακόμη την αναμένει.

Σε κάθε περίπτωση όσα υποστήριζε στη Γενική Συνέλευση και όσα τώρα υποστηρίζει, αφού πρώτα ξεφτιλίστηκε ο Γραμμένος, ενώπιον του Ειρηνοδικείου είναι συνειδητά ψέματα.

Μεταξύ μας;  Η ΕΠΟ απέφυγε, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να εξηγήσει στη FIFA το αξεπέραστο εμπόδιο που αποτελεί η καταστατική διάταξη για τη συμπλήρωση της τετραετούς θητείας, καθώς δεν επρόκειτο ποτέ να συναινέσουν οι αρμόδιοι της Διεθνούς Ομοσπονδίας σε ένα ανάλογο καταστατικό πραξικόπημα.

Χρησιμοποίησε ή επιχείρησε να το πράξει για γενική εκτίμηση της FIFA (μία «προτροπή»), υπέρ της διεξαγωγής εκλογών τώρα που εγκαταλείπουν οι άνθρωποι της την Αθήνα και προσπαθεί, με βάση αυτή την εκτίμηση, να εκμαιεύσει από το Ειρηνοδικείο μια απολύτως αντικαταστατική προσθήκη, που θα επιτρέψει τη διεξαγωγή των εκλογών άμεσα, για να προλάβει το σύστημα να οργανωθεί απέναντι στον επαπειλούμενο αθλητικό νομοσχέδιο.

ΥΓ. Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ τελεί σε λειτουργία;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ