Αν έλεγαν τον Λισγάρα… Δεληζήση

Αν έλεγαν τον Λισγάρα… Δεληζήση

Το τραγικό λάθος του Λισγάρα το είδαν στο… Σαββιδοτεχνείο; Φανταστείτε τι θα γινόταν εάν τον έλεγαν… Δεληζήση και αν έπαιζε απέναντι στον Ολυμπιακό.

Επάγγελμα: Δημιουργία εντυπώσεων. Αυτό έχουν μάθει να κάνουν, αυτό κάνουν σε κάθε ευκαιρία. Πάντα, στόχος τους είναι να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και να δημιουργήσουν τη δική τους… αλήθεια.

Όπως τους συμφέρει και όπως τους βολεύει για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Ολοι γνωρίζουν πλέον ποια είναι. Η μονταζιέρα του Σαββιδοτεχνείου σε κάθε ευκαιρία παίρνει… φωτιά, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί είναι γέλιο και λύπηση.

Όπως έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη στο Καραϊσκάκη, για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι… γνωστοί – άγνωστοι πήραν τα πληκτρολόγια και άρχισαν να γράφουν για τον Γιώργο Δεληζήση και το λάθος που έκανε στο γκολ του Ολυμπιακού.

Κείμενα, κείμενα, κείμενα. Μπήχτες για τον κεντρικό αμυντικό του Αρη. Μπηχτές για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μπηχτές για τον Ολυμπιακό. Λες και οι Πειραιώτες, που είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα έχουν την ανάγκη ενός παίκτη για να κερδίσουν τον Αρη.

Λες και ο Ολυμπιακός, που έκανε… πάρτι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΟΚ και κατακτά το πρωτάθλημα διψήφια διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά χρειάζεται τον Δεληζήση για να κερδίσει τον Αρη. Για ένα λάθος τον έστησαν στον τοίχο.

Θα γίνει άραγε το ίδιο και με τον Λισγάρα; Ο Πανιώνιος στο αποψινό παιχνίδι με την Ξάνθη επικράτησε με 2-1, με το πρώτο γκολ να μπαίνει μετά από τραγικό λάθος του Λισγάρα.

Ο τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας βγήκε και ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης με κεφαλιά έδωσε… πάσα στον Μαξίμοβιτς, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τον Πανιώνιο και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Θα μας γράψουν στο Σαββιδοτεχνείο για τον Λισγάρα; Για το λάθος του σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι;

Θα αφήσουν υπόνοιες; Θα τον στήσουν στον τοίχο; Τα συμφέροντά τους τι… λένε; Πρέπει να μπει στο στόχαστρο ο Λισγάρας ή όχι; Η μονταζιέρα του Σαββιδοτεχνείου έχει… σιγήσει και αναρωτιόμαστε εάν το λάθος του Λισγάρα έκρινε ή όχι το αποτέλεσμα.

Μέχρι και ο Καραγεωργίου κατάλαβε ότι ο έμπειρος σέντερ μπακ ήταν καταστροφικός για την ομάδα του και στο 55’ τον έκανε αλλαγή, βάζοντας τον Λεάντρο Σόσα. Ας περιμένουμε όμως και το Σαββιδοτεχνείο για να καταλάβουμε τι πραγματικά έγινε στη Νέα Σμύρνη…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λισγάρας ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής και στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, καθώς έχει κάνει το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Μπαΐροβιτς. Ένα γκολ το οποίο τα Καναρίνια ισοφάρισαν το ματς και η Ξάνθη έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ