ΕΠΟ και χαλίφηδες διασύρουν την Ελλάδα διεθνώς

ΕΠΟ και χαλίφηδες διασύρουν την Ελλάδα διεθνώς

Ξεφτιλίζουν τη χώρα, με άρμα την ΕΠΟ και deal χαλίφηδων για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Ελλάδας για τη διοργάνωση του τελικού του Conference League, επειδή δεν τους αρέσουν οι κυβερνητικές αποφάσεις μέσω Αυγενάκη.

Ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο; Πάνω από όλα το καλό των αφεντικών για την ΕΠΟ της εξυγίανσης και των εξαρτήσεων. Πάνω από όλα οι χαλίφηδες και «τα παιδιά τα δικά μας». Ποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, την αξιοπρέπεια, την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό; Τι σημασία έχουν αυτά εάν δεν γίνεται το χατίρι των χαλίφηδων; Σημασία έχει να γίνεται η «δουλειά», όπως τη θέλουν τα «αφεντικά». Όπως την έκαναν ο Κοντονής στα ταβερνάκια και ο Βασιλειάδης με τις φωτογραφικές ρυθμίσεις για να εξυπηρετηθούν οι «δικοί μας».

Η ΕΠΟ, λοιπόν, για ακόμη μία φορά, αποφάσισε να δείξει τη στόχευση και τις απόψεις της, αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά ποιο ελληνικό ποδόσφαιρο; Χέστηκαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είπαμε, σημασία έχει να πληγούν αυτοί που δεν παίζουν το παιχνίδι του συστήματος. Ακόμη κι αν πρόκειται για την ίδια την Κυβέρνηση. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η ΕΠΟ απέσυρε την υποψηφιότητα της Ελλάδας για τη διοργάνωση του τελικού του Conference League 2022 ή 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λίγες… ώρες πριν την άφιξη στην Ελλάδα των κλιμακίων της UEFA και της FIFA για την οργάνωση των κληρώσεων του Champions League και του Europa League, αλλά και για την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΟ (30/06), η ΕΠΟ παίρνει πίσω την υποψηφιότητά της για μια διεθνή διοργάνωση, στην οποία ήταν το απόλυτο φαβορί (σ.σ. αντίπαλος μόνο τα Τίρανα) με στόχο να χτυπήσει την Κυβέρνηση. Και σε προσωπικό επίπεδο των Λευτέρη Αυγενάκη. Στην πόλη στην οποία εκλέγεται.

Μάλιστα, σκάβοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση προκύπτουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Που προφανώς δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Καθώς επιβεβαιώνεται πως η γνωστή όψιμη συμμαχία στο ποδόσφαιρο, άπλωσε τα δίχτυα της και στην πολιτική. Μάλιστα, λέγεται ότι υπήρξε απευθείας συνεννόηση μεταξύ Σαββίδη – Μελισσανίδη, μέσω των Μάκη Γκαγκάτση και Γιάννη Παπαδόπουλου, μετά την επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής εναντίον του Αυγενάκη.

Το deal που λέγεται ότι έπεσε στο τραπέζι αφορά την κατάπτυστη και πρωτοφανή απόφαση της ΕΠΟ να αποσύρει η Εκτελεστική Επιτροπή της την υποψηφιότητα του Ηρακλείου για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023. Κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί, όπως ήδη αποκάλυψαν από το βράδυ του Σαββάτου, Μέσα προσκείμενα στη γνωστή συμμορία της παραπληροφόρησης που έχουν άμεση σχέση με την ΕΠΟ και επιβεβαιώθηκε από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το πρωί της Κυριακής.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που μια Εθνική Ομοσπονδία τορπιλίζει μια εθνική προσπάθεια με στόχο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των προστατών της. Είναι η πρώτη φορά, που μια συμφωνημένη 100% ενέργεια της Κυβέρνησης και της UEFA, γίνεται μοχλός από μία Ομοσπονδία, για να χτυπηθούν μέλη της Κυβέρνησης, αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είχε προσωπικές επαφές με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μια αδίστακτη κίνηση, παραγόντων που δείχνουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να σταματήσουν μπροστά στο συμφέρον τους. Καταστρέφοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο εάν χρειαστεί. Διασύροντας με τον χειρότερο τρόπο την προσπάθεια της Κυβέρνησης. Την ίδια την Κυβέρνηση. Επειδή απλά ακολουθεί τους κανόνες και τους νόμους. Μια ενέργεια που έχει στόχο τον Αυγενάκη και μάλιστα στην εκλογική του περιφέρεια, αλλά που στην ουσία στοχεύει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Γιώργο Γεραπετρίτη, που έσωσε τον ΠΑΟΚ από τον υποβιβασμό, με φωτογραφική τροπολογία…

ΥΓ. Η… αυθόρμητη ανακοίνωση του Σ.Φ.ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, είναι ακόμη ένα δείγμα της επιχείρησης εξόντωσης που έχει ξεκινήσει για τον Αυγενάκη. Αλλά και μια πολιτική παρέμβαση από συγκεκριμένα κέντρα, που πιστεύουν ότι μπορούν/πρέπει να κάνουν κουμάντο στην Κυβέρνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ