Ο Ολυμπιακός, ο ταλαντούχος Λίνκολν, η Traffic και η «Big 3» της Πορτογαλίας (Vids)

Ο Ολυμπιακός, ο ταλαντούχος Λίνκολν, η Traffic και η «Big 3» της Πορτογαλίας (Vids)

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος Λίνκολν συνδέεται πάλι με τον Ολυμπιακό από τον ατζέντη του, αλλά ίσως τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά...

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Ολυμπιακό. Πριν από λίγο καιρό το goal.com είχε αποκαλύψει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για έναν πιτσιρικά Βραζιλιάνο που αγωνίζεται στην Πορτογαλία. Το όνομά του, Λίνκολν Ενρίκε Ολιβέιρα ντος Σάντος. Ποδοσφαιριστής της Σάντα Κλάρα, μόλις 21 ετών (07/11/1998), επιτελικός μέσος, προερχόμενος από το φυτώριο της Γκρέμιο και με σπουδαίες εμφανίσεις στη Liga NOS.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται, μεν, στη Σάντα Κλάρα, αλλά ουσιαστικά αποτελεί «περιουσιακό στοιχείο» της εταιρείας «Traffic», ενός εκ των πιο ισχυρών γραφείων μάνατζερ παικτών στον κόσμο. Ο εκπρόσωπος της Traffic, Λούκας Μινέιρο, επανέφερε το όνομα του Λίνκολν στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους, αναφέροντας χαρακτηριστικά στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Gauchazh»: «Είχαμε πολλές κρούσεις από συλλόγους στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, αλλά δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένες προτάσεις, κυρίως επειδή πάγωσε η αγορά λόγω της πανδημίας. Αλλά ειναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον προς τον σύλλογο».

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Λίνκολν από τη Σάντα Κλάρα έχει καθοριστεί στα 15.000.000 €, ωστόσο σημειώνεται ότι η πιθανότερη τιμή πώλησης είναι τα 3-4 εκατ. ευρώ. Με την Γκρέμιο να έχει κρατήσει το 20% σε πιθανότητα μεταπώλησης, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό έχει κρατήσει και η Traffic.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πολύ στενά το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Και είναι εξίσου σαφές ότι ένας παίκτης, 21 ετών, με 27 ματς, 1 γκολ και 7 ασίστ είναι λογικό να τσεκάρεται από τους Πειραιώτες. Εντούτοις, στη θέση «10» που αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος υπάρχουν ο Φορτούνης, ο Βαλμπουενά και σταδιακά αναμένεται να μετατεθεί εκεί και ο Λοβέρα, ο οποίος θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στη συγκεκριμένη θέση.

Επιπλέον, για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρον Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι μία περίπτωση που θα φτάσει ψηλά οικονομικά. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι η Traffic απλώς προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του ποδοσφαιριστή με τη δημόσια… ενημέρωση για ενδιαφέρον ομάδων από ξένα πρωταθλήματα για τον ποδοσφαιριστή. Με σκοπό να ανέβει το ποσό της… έναρξης των προσφορών!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ