Συμμαχικός «πόλεμος» για την ψήφο και τον… πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης!

Συμμαχικός «πόλεμος» για την ψήφο και τον… πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης!

Μια φοβερή ιστορία από το βαθύ ελληνικό ποδοσφαιρικό παρασκήνιο, με τη «μάχη» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για τον Απόλλωνα, με πρωταγωνιστές Χάβο και Δέλλα!

Το ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τακίμιασαν πρόσκαιρα, με στόχο να «πάρουν» τη Λίγκα, αλλά και να χτυπήσουν την Κυβέρνηση, τον Αυγενάκη και να διασύρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της απόσυρσης της υποψηφιότητας της Ελλάδας για τη διοργάνωση του τελικού του Conference League, δεν σημαίνει ότι το μεταξύ τους power game δεν συνεχίζεται. Και ότι δεν προσπαθούν, ο καθένας για πάρτη του, να κερδίσει όσο μεγαλύτερο μερίδιο μπορεί. Οση περισσότερη ισχύ γίνεται. Το αντίθετο. Η μάχη συνείζεται…

Το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει πάρει φωτιά το τελευταίο διάστημα. Με την υπόθεση της αναδιάρθρωσης που «μαγειρεύουν» εδώ και καιρό τα γνωστά κέντρα της «εξυγίανσης», να αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τους γνωστούς-αγνώστους του ποδοσφαίρου. Με τις επαφές να δίνουν και να παίρνουν. Με στόχο την πλειοψηφία στη Λίγκα. Και φυσικά τις εκλογές της ΕΠΟ…

Ο Απόλλων Σμύρνης, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται στη μέση μιας πολύ έντονης διαμάχης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν προς το παρόν ότι κερδίζουν την… αγάπη της ομάδας της Ριζούπολης. Καθώς φαίνεται να επικρατεί ο «δικός τους» υποψήφιος ροπονητής για τον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Συγκεκριμένα, το σύστημα ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Μάκης Χάβος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού Απόλλωνα, που κέρδισε τη 2η θέση στη Super League 2 και περιμένει να δει εάν θα ανέβει απευθείας στη Super League (μέσω της μαγειρεμένης αναδιάρθρωσης) ή θα κληθεί να παίξει μπαράζ ανόδου με τον προτελευταίο της πρώτης κατηγορίας. Μάλιστα, ήδη στο Αγρίνιο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του. Για την ακρίβεια το sportait.gr επισημαίνει ότι «το deal ολοκληρώθηκε». Κάτι που εφόσον ισχύει έχει το ενδιαφέρον του. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η νυν ομάδα του Ελληνα τεχνικού, ο Παναιτωλικός, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού…

Οι ίδιες πηγές, τώρα, αναφέρουν ότι κύκλοι της ΑΕΚ προσπαθούν να χαλάσουν τη συμφωνία του Χάβου με τον Απόλλωνα. Και προκρίνουν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» την περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα. Ώστε να αναλάβει ο «Κολοσσός» την ομάδα της Ριζούπολης και παράλληλα να τις προσδώσει μια πιο… κιτρινόμαυρη χροιά.

Σε αυτό το σημείο, ένα σενάριο-δώρο. Θυμάστε πριν από λίγους μήνες που η ΑΕΚ σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει ως έδρα τη Ριζούπολη για τη νέα χρονιά έως ότου ετοιμαστεί το δικό της γήπεδο; Θυμάστε επίσης ότι η υπόθεση «πάγωσε»; Ε, λέγεται ότι σε αυτό υπήρξε δάκτυλος… μπαμπά Γκαγκάτση. Ασπρόμαυρης απόχρωσης.

Προκαλεί, πάντως, απορίες, για ποιον λόγο ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, να πρέπει να έχει ομάδες-«κηδεμόνες» για τη δική του ομάδα. Και τέλος πάντων, μένει να φανεί στην πορεία τι από όλα αυτά θα επιβεβαιωθεί και τι όχι. Ολα δείχνουν, πάντως, ότι ο Απόλλωνας είναι η πρώτη «μάχη» των όψιμων συμμάχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ