Το μεγάλο… σορτάρισμα του Βόλου και μια ισοπαλία 350.000 λιρών!

Το μεγάλο… σορτάρισμα του Βόλου και μια ισοπαλία 350.000 λιρών!

Το 95% των πονταρισμάτων στο Βόλος-Λαμία πληρώθηκε. Μα είναι δυνατόν να ακούς τέτοια πράγματα και να μην πιστεύεις στα θαύματα;

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όσο η σεζόν προχωρά προς το φινάλε της μου έρχονται στο μυαλό κινηματογραφικές ταινίες και πρωταγωνιστές.

Είδα ας πούμε το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός το σαββατόβραδο και θυμήθηκε το «Θέε μου τι σου κάναμε» μια εξαιρετική γαλλική κωμωδία που πρόσφατα έγινε και sequel.

Είδα το Άρης-ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Στοχ και μου ήρθε στο μυαλό ο Κλιντ Ίστγουντ που πάει για εκατό χρονών και ακόμη συνεχίζει να καθηλώνει.

Και επειδή είμαι μερακλής, είδα χθες και το Βόλος-Λαμία που υπό κανονικές συνθήκες δεν το βλέπεις ούτε… κρατούμενος με ισόβια δεσμά.

Σε αυτή την ποδοσφαιρική οπτασία λοιπόν ήρθε και μου… κόλλησε στο μυαλό «το μεγάλο σορτάρισμα». Με Κρίστιαν Μπέιλ, Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ κλπ.

Και μιας και ξέρω ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους με επίπεδο, σε δημάρχους, επιχειρηματίες, επενδυτές, μεταφραστές είναι βέβαιο πως ξέρουν για τι μιλάω. Το θυμάστε το σενάριο: «Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 μια ομάδα outsiders του χρηματιστηριακού κόσμου καταλαβαίνουν πως, ενάντια στη γενική πεποίθηση, μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι έτοιμη να ξεσπάσει και προσπαθούν να κινηθούν κόντρα στο ρεύμα και τα μεγάλα τραπεζικά συμφέροντα».

Διότι ποιος είναι ο εχθρός; Οι –κάθε λογής- τράπεζες. Τα πανίσχυρα οικονομικά τραστ. Και πως τα αντιμετωπίζεις; Με επανάσταση. Εκείνη γράφει την Ιστορία.

Διότι μπορεί ποδοσφαιρικά αυτό το χθεσινό 90άλεπτο να ήταν μια ταλαιπωρία, αλλά ξέρεις πόσους «επαναστάτες» έκανε ευτυχισμένους; Να σου μιλήσω με αριθμούς να με καταλάβεις. Παίχτηκαν περί τις 370.000 λίρες «στοιχηματικά» σε αυτό το ματς. Οι 350.000 λιρές στην ισοπαλία που δεν… κουνήθηκε ποτέ από τη θέση της. «Μπετόν» πριν καν το σφύριγμα της έναρξης, όπως μαρτυρά το κατρακύλισμα της απόδοσης του «Χ» στο 1.50.

Το 95% των χρημάτων που παίχτηκαν σε αυτό το ματς, νίκησαν τον «τραπεζίτη» στο νόμιμο στοιχηματισμό. Προφανώς και στον παράνομο. Μιλάμε στα αλήθεια για μεγάλο σορτάρισμα. Για «θεία έμπνευση» που θα μπορούσε να τη παρεξηγήσει μόνο κάποιος που δεν πιστεύει στα θαύματα!

Ο Βόλος εμπνέει την επανάσταση. Είναι το τσίπουρο, είναι η περατζάδα του. Είναι όμως και κάτι ακόμη. Μη ξεχνάμε πως διαθέτει έναν δήμαρχο «επαναστάτη» που στον ελεύθερο χρόνο του, προσφέρει τον εαυτό του στις υπηρεσίες της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, εκτελώντας χρέη μεταφραστή! Έναν άνθρωπος που η ΕΠΟ του Γραμμένου τον τίμησε (!!!) για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Τι μεταφράζει ο δήμαρχος; Τα πάντα. Μιλά όλες τις γλώσσες, η στοιχηματική θα του ξέφευγε;

Τα στοιχεία που προκύπτουν από το χθεσινό παιχνίδι προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο του κόσμου παίχτηκαν 370.000 λίρες στο συγκεκριμένο ματς. Από αυτά τα 350.000 αφορούσαν την ισοπαλία, που τελικά επιβεβαιώθηκε με το 0-0. Ένα ποσοστό επιβεβαίωσης της τάξεως του 95%. Κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στα μεγαλύτερα παιχνίδια της Ευρώπης, όταν παίζουν μεγαθήρια απέναντι σε ομάδες που παραπαίουν.

Η απόδοση της ισοπαλίας από το πρωί της Δευτέρας είχε πτωτική τάση και κατρακύλησε στο 1.50, σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα. Όλα αυτά ενώ η απόδοση του «χ» είχε ανοίξει σε τιμές τριπλασιασμού.

Παράλληλα, μεγάλη εντύπωση προκαλεί η απόδοση του over 0.5 γκολ, που είχε φτάσει κοντά στο 3.00 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Σαν να ήξεραν ότι δεν πρόκειται να μπει γκολ. Ένα ματς, που ήταν ουσιαστικά ανάμεσα σε δύο αδιάφορες ομάδες.

Φοβερά πράγματα στο Πανθεσσαλικό, που προκαλούν πολλά ερωτήματα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ