Ψάχνεται ο Περέιρα

Ψάχνεται ο Περέιρα

Άργησε αλλά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν εμπιστεύεται πλέον τον «ρουφιάνο» του. Γιατί όπως συμβαίνει συνήθως, συνειδητοποίησε ότι αυτός επιχειρεί να τον φάει και να του πάρει την θέση.

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ανήσυχος τελευταία. Πολύ. Έχει μεγάλη στενοχώρια ο άνθρωπος. Πιστεύει ότι γίνεται προσπάθεια να τον «καθαρίσουν» από την ΚΕΔ.

Τον πρώτο καιρό το έπαιζε… Κινέζος. Απέναντι σε όλα. Παρατηρούσε, έκοβε φάτσες και συμπεριφορές. Αρχικά μιλούσε μόνο με τον Βασάρα. Τον γνώριζε από παλιά. Είχαν συνεργαστεί σε ματς του εξωτερικού. Γρήγορα όμως τον αντικατέστησε με τον Κουκουλάκη. Έκανε ότι μπορούσε για αυτό ο πρώην διεθνής διαιτητής από την Κρήτη. Έγινε το δεξί χέρι, μάτι και αυτί του. Του έλεγε τα πάντα. Για όλους και για όλα. Μέσα και έξω από τη διαιτησία. Για όσα έγραφαν καθημερινά οι δημοσιογράφοι.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο Βίτορ Μέλο. Χάθηκαν στην… μετάφραση. Το αποτέλεσμα δεν του άρεσε. Ιδιαίτερα ορισμένες επιλογές που έγιναν μετά από προτροπή του έμπιστου, νέου του φίλου. Οι πρωτοβουλίες του Μιχάλη άρχισαν να του φαίνονται περίεργες. Κάποιες αρκετά ύποπτες.

Με τον Βασάρα τα έσπασε νωρίτερα γιατί θεώρησε ότι ήταν υπεύθυνος για την κριτική που του γινόταν. Ακούγεται ότι ζήλεψε επειδή τα περισσότερα σάιτ και εφημερίδες στάζουν μέλι για το έργο του Κύρου. Όμως σταδιακά άρχισε να διαπιστώνει ότι με τον Κουκουλάκη χειροτέρεψε η κατάσταση.

Ο Περέιρα έδωσε πρόσφατα εντολή να προσληφθεί άτομο για να του μεταφράζει τα δημοσιεύματα που αφορούν τη διαιτησία. Όντως έγινε. Την αποδελτίωση δεν επιμελείται πλέον ο Μιχάλης. Ο Πορτογάλος κρατάει πλέον αποστάσεις και κινείται πιο προσεκτικά. Ήταν θέμα χρόνου να δεχθεί τρικλοποδιές. Όπως και να αντιδράσει.

Το μεγάλο λάθος του εξαρχής ήταν ότι δεν έβαλε δικούς του ανθρώπους στην ΚΕΔ. Άφησε τον Κουκουλάκη να αλωνίζει. Τώρα θα δούμε ποιος είναι ο μάγκας στην επιτροπή. Ποιος θα επιβιώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ