Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όσα θα έπρεπε να πει ο Γραμμένος για το Euro 2004!

O Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για τον… Φάρο του 2004, αλλά ξέχασε να… αναφέρει πως τιμά εκείνος την κληρονομία της Εθνικής Ελλάδας του Ότο Ρεχάγκελ.

Όσα θα έπρεπε να πει ο Γραμμένος για το Euro 2004! | to10.gr

Επέτειος από την κατάσταση του Euro 2004 σήμερα και όλοι βγαίνουν να υπερθεματίσουν για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας. Ακόμα και όσοι μοχθούν… καθημερινά για την υποβάθμιση του αθλήματος και για την… επικράτηση της «εξυγίανσης» σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως, ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος χρησιμοποίησε την ιδιότητα του «δικού τους» προέδρου της ΕΠΟ και έγραψε μία χιουμοριστική δήλωση! Μία δήλωση που όποιος τη διαβάζει και ξέρει τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου στο Πάρκο Γουδί, ξεραίνετε στα γέλια και αναγνωρίζει ότι ο Μακεδόνας παράγοντας είναι ένα από τα μεγαλύτερα troll ever!

Ας διαβάσουμε και ας σχολιάσουμε τη γραπτή δήλωση Γραμμένου…

«Η επέτειος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Εθνική Ελλάδος το 2004 αποτελεί την κορυφαία στιγμή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα ιστορικό σημείο αναφοράς για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Στην 16η επέτειο της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, και καθώς ανασύρουμε στη μνήμη μας όλες εκείνες τις μαγικές εικόνες και τα συναισθήματα που βιώσαμε όλοι οι Έλληνες, θα πρέπει να εκφράζουμε, όχι μόνο τα θερμά μας συγχαρητήρια, αλλά και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας. Στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και σε όλους όσοι είχαν συμβολή στο ποδοσφαιρικό θαύμα του 2004.

(…και επειδή τους εκτιμούμε, βάζουμε μερικούς να καταθέτουν ενόρκως για σοβαρές κατηγορίες, αλλά με επιχειρήματα…άκουσα, μου είπαν, μου ψιθύρισαν, είναι η άποψη μου…)

Η ανεκτίμητη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας, δεν πρέπει να αποτελεί ωστόσο μόνον κορυφαίο ορόσημο της Ιστορίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Πρέπει να είναι ο φάρος που μας οδηγεί και αδιαπραγμάτευτα δημιουργεί σε όλους μας την υποχρέωση να εργαστούμε συντονισμένα, στην κατεύθυνση της δημιουργίας των προϋποθέσεων για καλύτερο Παιχνίδι στη χώρα μας.

(…όπως με την πολυϊδιοκτησία, την απαξίωση του VAR, τους διαιτητές…καρμανιόλες, τους Μπέους, τον διεθνή διασυρμό σε όλα τα επίπεδα…)

Η βαριά κληρονομιά της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 επιτάσσει τη δημιουργία οράματος και στόχων: διοργανώσεις που να λειτουργούν στα πρότυπα των FIFA και UEFA, ανάπτυξη, φυτώρια και αξιοποίηση των ταλέντων ανά την επικράτεια, οργάνωση και περιφρούρηση του χώρου μας με την επιστροφή των οικογενειών και των υγιών φιλάθλων στα γήπεδα, απομάκρυνση και απομόνωση της βίας και των προσυνεννοημένων από το Άθλημά μας.

(…οργανώνοντας τελικούς Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, σε ακατάλληλα γήπεδα, με σοβαρά και ατιμώρητα επεισόδια, με εισιτήρια μοιρασμένα σε… καλόπαιδα, με ατιμωρησία ή επιλεκτική τιμωρία σε παράγοντες, με παιχνίδια με… σκοτεινό υπόβαθρο, με golden boys, με… ξεχαρβάλωμα των οικονομικών της ΕΠΟ…)

Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους, από τη βάση της πυραμίδας, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ως την κορυφή της, την Εθνική Ανδρών, την κατά κοινή ομολογία βιτρίνα του ποδοσφαίρου μας, να συνεισφέρουμε στην κατεύθυνση αυτή.

(…όπως κάναμε εμείς, που… απογειώσαμε την Εθνική, με ήττες και ισοπαλίες με τις υπερδυνάμεις Νήσους Φερόε, Λιχτενστάιν κ.α…)

Μόνον τότε τα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά, τόσο στις εθνικές διοργανώσεις, όσο και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Οι Εθνικές μας ομάδες, όλων των κατηγοριών, που ήδη βρίσκονται σε καλό δρόμο, θα γίνουν ακόμη πιο δυνατές και ανταγωνιστικές, θα συμμετάσχουν ξανά σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων και θα μας προσφέρουν πολλές ακόμη συγκινήσεις.

(…έχει και χειρότερο μαζί μας, μην φοβάστε, αποκλεισμός από την αρχή…)

Κι έτσι το EURO 2004 θα είναι ο οδηγός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου για νέες επιτυχίες στο μέλλον!

Ευάγγελος Γραμμένος

(…ο δικός του, του Ιβάν…) Πρόεδρος Ε.Ε./Ε.Π.Ο».