Ένα βήμα προς τα εμπρός 

Ένα βήμα προς τα εμπρός 

Μακάρι να είναι το 2022 το έτος που θα το θυμόμαστε ως το τέλος της πανδημίας και της τοξικότητας.

Η βραδιά από μόνη της συναισθηματική και απολογιστική. Για τον κύκλο που κλείνει.

Για μια ακόμη χρονιά που παίρνει τη θέση της στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Καλή ή κακή; Σε αυτές τις περιπτώσεις ο παρονομαστής είναι αποκλειστικά προσωπικός. Και ο μόνος δίκαιος κριτής είναι ο καθρέφτης.

Εκεί που βρίσκεις κοινά είναι στο επόμενο. Στον κύκλο που έρχεται. Σε αυτόν που μόλις άνοιξε μαζί με το νέο έτος. Και κάθε καινούργιο είναι αισιόδοξο. Δημιουργεί προσδοκία. Επιτρέπει όνειρα.

Περιμένουμε πολλά είναι αλήθεια, με πρώτο εκείνο το αναγκαίο “αντίο” στην υπόθεση που εδώ και δύο χρόνια άλλαξε την καθημερινότητα μας. Την ίδια την ζωή μας.

Ξεπέρασαν λέει τις 40.000 τα κρούσματα στη χώρα μας την Παρασκευή. Και η ανάγνωση από μόνη της σοκάρει. Πού θα φτάσει; Πού θα πάει; Πόσο υπομονή θα πρέπει ακόμη να επιδείξουμε.

Μακάρι να είναι το 2022 το έτος που θα το θυμόμαστε ως το τέλος της πανδημίας.

Και μακάρι σε ένα χρόνο από σήμερα να έχουμε την ευκαιρία στον απολογισμό να καταγράφουμε πως κάναμε ένα βήμα εμπρός σαν άνθρωποι ξεχωριστά.

Γιατί κάτι τέτοιο, μοιάζει μικρό και αυστηρά προσωπικό στην πρώτη του ανάγνωση. Αν δεις όμως τη μεγάλη εικόνα ίσως συμφωνήσεις και εσύ, ότι ένα βήμα εμπρός για τον καθένα μας ξεχωριστά θα έδινε εκ του ασφαλούς ως αποτέλεσμα πως σαν κοινωνία θα ήμασταν ένα βήμα πιο μπροστά. Άρα και ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό.

Εκείνο, το επιθυμητό, που δεν μπορεί να μην αφορά και στον αθλητισμό. Μακάρι και στο ποδόσφαιρο όλα να πάνε παρακάτω. Να δημιουργηθεί μια πραγματικότητα με κύριο συστατικό την υγεία, την καθαρότητα, την ισονομία. Την απουσία τοξικών και τοξικότητας.

Βήμα προς τα εμπρός…

Εφικτό. Μικρό και την ίδια στιγμή μεγαλειώδες. Μακάρι να γίνει πράξη. Μόνο που αποκλείεται να γίνει από μόνο του. Αυτή είναι δική μας δουλειά.

Χρόνια Πολλά.

Χρόνια καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ