Ο ΣΥΡΙΖΑ καθυβρίζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθυβρίζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στον ολισθηρό και επικίνδυνο δρόμο να συκοφαντεί και να προσβάλλει τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Για κάποιο λόγο εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό.

Αντί για παράδειγμα να δουν τι θα κάνουν με τον Πάνο Καμμένο και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του που προσπαθούν να ρίξουν λάδι στη φωτιά των ελληνοτουρκικών, σε ρήξη με την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης για ψύχραιμη αντιμετώπιση, βγάζουν αλλεπάλληλες ανακοινώσεις για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Με τη σημερινή ανακοίνωση όμως το τερμάτισαν. Η αναφορά σε αντισυγκεντρώσεις  και Γκοτζαμάνηδες για τους οπαδούς του Ολυμπιακού αποτελεί αισχρή προσβολή. Δεν μπορείς να ταυτίζεις τους οπαδούς μιας ομάδας ιστορικής, μιας ομάδας με ιστορικούς δεσμούς με την ελληνική κοινωνία, μιας ομάδας που μετράει στη συλλογική της μνήμη εκτελεσμένους του Εμφυλίου, με τις πιο σκοτεινές μέρες της μετεμφυλιακής βίας, τις παρακρατικές οργανώσεις και τη δολοφονία Λαμπράκη.

Ούτε μπορείς να ονομάζεις υποτιμητικά αντισυγκεντρώσεις τις όποιες εκφράσεις οργής και αγανάκτησης για ένα πρωτάθλημα στο οποίο η μία λαθροχειρία διαδέχεται την άλλη. Και βέβαια δεν μπορείς να παρουσιάζεις τους οπαδούς ως κοπάδι χειραγωγημένο. Εν γνώσει τους διαμαρτύρονται και έχουν αρκετούς λόγους.

Αντίθετα, εάν κάτι παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές είναι η διαρκής προσπάθεια οικοδόμησης «ειδικών σχέσεων» με άλλους παράγοντες, οι «χαριστικές ρυθμίσεις», οι παρακάμψεις περιβαλλοντικών και πολεοδομικών κανόνων, η αξιοποίηση της δικαιοσύνης ως μοχλού εκβιασμού και φυσικά η ωμή αστυνομική καταστολή απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ