Keep walking and keep… talking! 

Keep walking and keep… talking! 

Στην ενημέρωση η πραγματική διαφορά δεν είναι στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα και στη ματιά. Πάντως εμείς έχουμε ΟΛΕΣ τις ειδήσεις, αλλά με τρόπο που δεν θα τον βρεις αλλού.

Έκλεισε ένα χρόνο ο… μπέμπης μας και οι άνθρωποι που έχουν βάλει έστω κι ένα τόσο δα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια νιώθουν όπως κάθε χαζομπαμπάς. Περήφανοι για τον κόπο τους και για το αποτέλεσμα του σήμερα, αλλά και γεμάτοι αγωνία για το αύριο.

Νιώθω ότι δε χρειάζεται να μακρηγορεί κάποιος και να αραδιάζει τα επιτεύγματα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μιας και to10.gr «μιλάει» ήδη. Για την ακρίβεια «μιλάει» από την πρώτη στιγμή που έκανε τα πρώτα του βήματα.

Αυτό που κάνει to10.gr πραγματικά ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι εδώ δε θα βρεις απλώς ΟΛΕΣ τις ειδήσεις που απασχολούν τον αθλητικό (και όχι μόνο) κόσμο, αλλά και ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις προεκτάσεις κάθε σημαντικού γεγονότος, όποιος και αν πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Και επειδή στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τα πάντα είναι αλληλένδετα και ένα γεγονός που αφορά τη μία ομάδα, ή τον έναν παράγοντα, έχει επίδραση και στους υπόλοιπους συλλόγους και τους υπόλοιπους παράγοντες, to10.gr μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο στο οποίο μπορεί κανείς να δει μια είδηση από κάθε οπτική γωνία.

Για αυτό και θεωρώ to10.gr σύγχρονη ειδησεογραφική αθλητική εγκυκλοπαίδεια, όση έπαρση κι αν κουβαλάει ένας τέτοιος χαρακτηρισμός.

Εδώ υπάρχει η είδηση, εδώ θα διαβάσεις τα ρεπορτάζ των εμπλεκόμενων ομάδων, εδώ θα διαβάσεις τα σχόλια που εν πολλοίς εκφράζουν και την άποψη σημαντικής μερίδας του κόσμου που ακολουθεί αυτές τις ομάδες, εδώ θα βρεις σχόλια και απόψεις που για «χ» ή «ψ» λόγους αλλού υπάρχει… απαγορευτικό.

Μία είδηση, όποιον κι αν αφορά, όποια ομάδα κι αν εμπλέκεται, όλες οι προεκτάσεις της, όλα τα σχόλια, όλες οι απόψεις. Και επειδή όλοι μας γνωριζόμαστε και ξέρουμε σε τι τοξικό περιβάλλον ζούμε, αυτό που προσφέρει με συνέπεια to10.gr είναι μοναδικό, ιδιαίτερο και για αυτό τόσο ξεχωριστό!

Εδώ θα βρεις και τις προεκτάσεις κάθε αθλητικής είδησης. Τα οικονομικά συμφέροντα που μπλέκονται, τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται, τα επιχειρηματικά ντηλ που διακυβεύονται. Πάντα με τόλμη, τεκμηρίωση και άφοβα, γιατί εμείς δεν μασάμε ούτε από απειλές ούτε από εξώδικα.

Με το βλέμμα μας στραμμένο στο σύγχρονο αναγνώστη για τον οποίο η μπάλα δεν είναι απλώς «σπορ», αλλά είναι ταυτόχρονα και ιστορία και κοινωνία και πολιτική και πολιτισμό και θέλει να διαβάσει για όλα αυτά.

Γιατί θέλει να ξέρει τι κάνουν οι καταλανικές σημαίες στη Μπάρτσα όπως και γιατί το αγγλικό πρωτάθλημα επηρεάζεται κάποιες φορές από τις επιλογές του… Κρεμλίνου.

Γιατί δεν είναι αφελής και το νοιάζουν τα πολιτικά παιχνίδια πίσω από κυβερνητικές ανακοινώσεις για τον αθλητισμό αλλά και «φίλαθλες» χορηγίες επιχειρηματιών.

Γιατί τα σπορ και η τέχνη συναντήθηκαν πολλές φορές και όχι μόνο στις πολλαπλές καριέρες του Ερικ Καντονά.

Γιατί η μπάλα παραμένει η μαζικότερη συλλογική δραστηριότητα, μανία, εμμονή, αγάπη, φάση στον κόσμο και ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αντανακλάται και στην μπάλα.

Και όλα αυτά τα κάνει μια ομάδα. Είναι το προϊόν μιας συλλογικής δουλειάς.

Ανθρώπων με εμπειρία και ταλαντούχων, που εδώ τους δόθηκε επιτέλους η δυνατότητα να βγάλουν το μεράκι τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Με συνεχή παρουσία αλλά και με τολμηρές ιδέες όπως ο διαδικτυακός τηλεοπτικός σχολιασμός μετά από κάθε μεγάλη αναμέτρηση.

Μπορεί να πήρα εγώ την πρωτοβουλία ή να είχα εγώ την τρέλα να φτιαχτεί αυτή η ιστοσελίδα, αλλά τα μεγάλα μπράβο ανήκουν σε όλες και όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν συνέχεια για να διαβάζετε και να βλέπετε εσείς το καλύτερο αθλητικό σάιτ στην Ελλάδα.

Και υποσχόμαστε ένα χρόνο μετά ότι περάσαμε από το μπουσούλημα στο τρέξιμο υψηλής ταχύτητας πολύ γρήγορα και τώρα ήδη ετοιμαζόμαστε για την απογείωσή μας.

Με τη δουλειά των ανθρώπων από to10.gr τη δική σας αγάπη και στήριξη και την καθοριστική συμβουλή του Τσίου. Του σκύλου με τις αλάνθαστες προβλέψεις.

Keep walking and keep… talking!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ