Οδηγίες προς υποψήφιους δημάρχους και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οδηγίες προς υποψήφιους δημάρχους και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η στήλη αποφάσισε να κάνει μια προσφορά. Έναν οδηγό προς υποψήφιους δημάρχους και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Είστε ένας υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ή πολιτευτής της κυβερνώσας αριστεράς; Είστε αγχωμένοι για το τι θα πείτε; Για το πώς θα απευθυνθείτε στους ψηφοφόρους σας; Για το πώς η στράτευσή σας υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα (και Καμμένου) δεν θα γίνει παράγοντας αποτυχίας και απώλειας ψήφων;

Μην αγχώνεστε! Υπάρχει λύση.

Καταρχάς ξεκινάς με ένα γλέντι ή ένα μεγάλο πάρτι.

Το «περνάμε καλά και αυτό περνάει και στο κοινό» δεν ισχύει μόνο για τις τηλεοπτικές εκπομπές και την πίστα, ισχύει και για τις εκλογές.

Πρέπει να αποπνέετε θετική ενέργεια. Σε τελική ανάλυση εάν εσείς δεν φαίνεστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι πώς θα πείσετε και αυτούς που τους έχει πέσει ο ΕΦΚΑ και οι δόσεις του δανείου στο κεφάλι;

Μετά, πρέπει να την πέσετε στους ολιγάρχες. Δεν γίνεται εκκίνηση προεκλογικής εκστρατείας χωρίς να κάνετε επίθεση στους ολιγάρχες γενικά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη ειδικά.

Δεν έχει σημασία εάν δεν μπορείτε ακριβώς να εξηγήσετε γιατί την πέφτετε στους συγκεκριμένους ολιγάρχες . Δεν έχει σημασία εάν διαλέγετε για στόχους ολιγάρχες που δεν έχουν συναλλαγές με τον δημόσιο. Ούτε χρειάζεται να απολογηθείτε γιατί η κυβέρνηση αυτή έδωσε στους ολιγάρχες το Ελληνικό (αυτό που κάποτε τρέχατε να υπερασπιστείτε), τα αεροδρόμια, τους αυτοκινητόδρομους, τη διαχείριση των σκουπιδιών και συντόμως όλη τη δημόσια περιουσία.

Το βασικό είναι να βγείτε και να καταγγείλετε τους ολιγάρχες και τον Μαρινάκη.

Μην αγχώνεστε για το πρόγραμμα. Το βασικό είναι να ακολουθήσετε το σκονάκι που ετοιμάζεται από την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου.

Δεν χρειάζεται, πρόγραμμα, θέσεις, αιτήματα, εξηγήσεις που διαφέρετε με τις άλλες παρατάξεις. Αρκεί να φτιάξετε πολιτική πόλωση και να βρείτε έναν εχθρό.

Έτσι γλιτώνετε και τον κόπο να εξηγήσετε πώς θα εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα το οποίο πρώτος που θα το υπονομεύσει και ακυρώσει είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που σας στηρίζει και η οποία τα έχει δώσει όλα τους δανειστές.

Σε τελική ανάλυση, δείτε και την κυβέρνηση. Κυβερνά τέσσερα χρονιά σχεδόν, με αναιρέσεις υποσχέσεων, παραβιάσεις αρχών και σκέτη ρητορική. Απλές παρόλες.

Γι’ αυτό μην αγχώνεστε. Κοιτάξτε το σκονάκι και πάτε με τη σίγουρη συνταγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ