Έρχονται οι ξένοι διαιτητές και ξεφτιλίζουν την «εξυγίανση»

Έρχονται οι ξένοι διαιτητές και ξεφτιλίζουν την «εξυγίανση»

Ήρθε ο Γάλλος διαιτητής και ξεφτίλισε ένα ολόκληρο σύστημα. Αυτό που είδαμε να… λάμπει και στην Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση, ο Ολυμπιακός των… προβλημάτων σύμφωνα με τους εξυγιαντές. Δύσκολη ώρα για αυτούς…

Ξάνθη – Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική, το μπλόκο του κομάντο – Τζήλου και των «εξυγιαντών» εντολέων του. Ένα ακόμη από τα πολλά της τελευταίας διετίας, όπου το μήνυμα είναι ένα και σαφές. Σταματήστε τον Ολυμπιακό, όπως μπορείτε και με ό,τι τρόπο έχετε. Τα παπαγαλάκια και οι πληρωμένες πένες το βιολί τους, με περιπαικτικά σχόλια για τις διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων. Εκείνοι δεν είδαν τίποτα, δεν άκουσαν τίποτα.

Κι έρχεται ένας 35χρονος Γάλλος διαιτητής, ο Μπενουά Μπαστιέν, στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού, τον «τελικό» της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Μίλαν των επτά Τσάμπιονς Λιγκ, να ξεφτιλίσει ένα ολόκληρο σύστημα.

Μόλις τέσσερις μέρες μετά τα τρία πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη και του τα στέρησε όλα όπως και τη νίκη φυσικά ο Τζήλος και συμμορία που έχει εγκατασταθεί στο πάρκο Γουδί, έρχεται ένας ξένος διαιτητής, σε ένα ματς που «καίει», σε ένα ματς με αντίπαλο μια από τις πιο βαριές ευρωπαϊκές φανέλες και σφυρίζει το πέναλτι που δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Τόσο απλά.

Η ουσία είναι ότι την ώρα που οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες αποχαιρετούν ντροπιαστικά και με πληθώρα αρνητικών ρεκόρ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μια πανάξια και ιστορική πρόκριση αφήνοντας εκτός θεσμού τη Μίλαν.

Αυτός ντε, ο Ολυμπιακός «που έχει επιθετικό πρόβλημα», «που δε σκοράρει», όπως μας πληροφορούν οι αναλυτές της «εξυγίανσης».

Αυτός ντε, ο Ολυμπιακός με το «μέτριο υλικό», με τους ποδοσφαιριστές «που δε μπορούν να συγκριθούν με τους παικταράδες των άλλων», όπως διαβάζουμε από τους υμνητές των Γκαγκάτσηδων, των Θωμάδων και των Γιαννάκηδων της «εξυγίανσης».

Αυτός λοιπόν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη, τιμώντας την ιστορία του και τον κόσμο του που έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ.

Την ίδια ώρα που ένας Γάλλος διαιτητής ξεφτίλιζε την «εξυγίανση» και την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποί της με τους «παικταράδες» μετρούσαν ακόμη μια σφαλιάρα από κάποιο ευρωπαϊκό χωριό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ