Μάκης Γκαγκάτσης: Για την άλωση και τη διάλυση της Λίγκας

Μάκης Γκαγκάτσης: Για την άλωση και τη διάλυση της Λίγκας

Μετά την ΕΠΟ που παραδόθηκε άνευ όρων και παραμένει σε καθεστώς διάλυσης και κακοδιαχείρισης, έρχεται και η σειρά της Σούπερ Λίγκας με μπροστινό τον Γκαγκατσάκο

Το παιδί του μπαμπά που φωνή έχει και μιλιά δεν έχει βγαίνει από τις σκιές, όπου λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια μοιράζοντας τις… ευχές του Ιβάν στις ενώσεις, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Και αφού τα πήγε περίφημα αναδεικνύοντας τον «δικό μας» Βαγγέλη Γραμμένο στην προεδρία της ΕΠΟ, είπε να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και να μετατρέψει σε οικογενειακή… επιχείρηση τη Σούπερ Λίγκα.

Ο μπαμπάς Βασίλης Γκαγκάτσης με την προϋπηρεσία του σε ΕΠΟ, με τα σέα του και τα μέα του, με τις κακουργηματικού χαρακτήρα διώξεις στην πλάτη, δε μασάει. Είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λίγκας χάρη στις δυνάμεις της… εξυγίανσης που απ’ όπου και να την πιάσεις ζέχνει και βρωμάει σκάνδαλα! Βέβαια, αυτά ποσώς τον απασχολούν από τη στιγμή που έχει ανελιχθεί σε δεξί χέρι και άτυπο σύμβουλο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του ακούραστου αυτού εργάτη της κυβέρνησης των Συριζανέλ που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Τώρα η κατάσταση αναμένεται να ζορίσει για τον Βασίλη Γκαγκάτση, που παρά τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί και την ανεξίτηλη σφραγίδα που έχει βάλει στα πιο μαύρα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραμένει πάντα εκεί. Και θα ζορίσει η κατάσταση, μιας και το επόμενο βήμα αυτού του σάπιου φρούτου που λέγεται εξυγίανση, είναι να προωθήσει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας τον υιό Χριστόστομο – Μάκη για τους φίλους – Γκαγκάτση. Ο Γκαγκάτσης και ο Γκαγκατσάκος αναμένεται να είναι το δίδυμο που θα οδηγήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην επόμενη ημέρα του.

Με την ίδια μαεστρία που αρχικά ο μπαμπάς και μετέπειτα ο γιόκας του έγραψαν τις χειρότερες σελίδες στην ιστορία της ΕΠΟ. Τα σκάνδαλα του πατήρ Γκαγκάτση ήδη ένα προς ένα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της δικαιοσύνης. Του υιού Γκαγκάτση τα καμώματα, τα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται σύντομα να εξεταστούν και αυτά από τις αρχές.

Ήδη για παράδειγμα η δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης, μπορεί να παραμένει κλειδωμένη σε κάποιο συρτάρι, ωστόσο κάποια στιγμή θα προχωρήσει και οι άνθρωποι που ήταν σε καθημερινή βάση κλειδωμένοι στο γραφείο του υιού Γκαγκάτση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Στο Γουδί υπάρχουν άνθρωποι που γελάνε κάθε φορά που μαζεύονται οι δυνάμεις του βορρά για να πάρουν γραμμή γύρω από τον υιό Γκαγκάτση. Πάντα μιλώντας εξ ονόματος του Ιβάν, έστω κι αν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει… μεσάνυχτα για αρκετές από αναλόγου τύπου… ζουζουνιές του Γκαγκατσάκου.

Το σενάριο μάλιστα που εξυφαίνεται με ιδιαίτερη προσοχή έχει και άρωμα «τίγρη», μιας και όπως φαίνεται οι δυνάμεις του βορρά και του νότου μοιάζουν να τα έχουν ξαναβρεί δίνοντας τόπο στην περσινή οργή και στις ένθεν κακείθεν «πιστολιές» εντός και εκτός γηπέδων. Τουλάχιστον να ξαναβρεί το χαμόγελό του ο Ντέμης, που έμοιαζε λίγο μπερδεμένος στα νέα του καθήκοντα.

Όπως και στην περίπτωση της ΕΠΟ, έτσι και σε αυτήν της άλωσης της Σούπερ Λίγκας, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και η διάλυση. Την ΕΠΟ, οι παραγοντίσκοι που ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, την παρέδωσαν στην UEFA και στην FIFA.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα που δήθεν διατηρεί τον Γκαγκατσάκο ως βασικό υποψήφιο για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, γίνεται ξεκάθαρο το πόσο μεγάλη είναι η παρέμβαση των τοποτηρητών που έχουν τοποθετήσει οι διεθνείς ομοσπονδίες. Αυτές που εν τω μεταξύ έχουν ως πρώτη τους προτεραιότητα να λύσουν το πρόβλημα που ακούει στο όνομα “ελληνική διαιτησία” και το οποίο έχει γιγαντωθεί από τις παλινωδίες του «δικού μας» Γραμμένου και των συν αυτώ.

Το καθόλα… εξυγιαντικό δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ και οι διεθνείς ομοσπονδίες προωθούν τον Γκαγκατσάκο στην προεδρία του συνεταιρισμού της Σούπερ Λίγκας! Οι διεθνείς συνομοσπονδίες προωθούν δηλαδή τον καλύτερο φίλο του δικτύου του παραστοιχήματος της συμπρωτεύουσας, τον φίλο ανθρώπων που φέρονται να έχουν ανάμιξη σε εμπρησμούς και βομβιστικές επιθέσεις όπως το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρο Μηλιωρίδη, αλλά ταυτόχρονα και τον φίλο ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα εμπρηστικών μηχανισμών!

Η ουσία παραμένει πάντως η ίδια. Ο μηχανισμός της δήθεν εξυγίανσης έχοντας βάλει στο κόλπο όλα τα δημοσιογραφικά πιστόλια και τους αρχιερείς των fake news, τα δίνει όλα προκειμένου να επέλθει η ολοκληρωτική άλωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει και στην πλήρη διάλυση και τον αφανισμό του. Όπως έχει συμβεί και με ό,τι έχουν καταπιαστεί στο παρελθόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ