Κυριάκο Χ2 να σκέφτεσαι πριν γράφεις

Κυριάκο Χ2 να σκέφτεσαι πριν γράφεις

Ο Κυριάκος Χ2, σύμβουλος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό (και όχι μόνο),

Διαβάσαμε την ανάρτηση του Κυριάκου Χ2, γεννημένου στο Βόλο, γνωστού βάζελου, που όμως γοητευμένος από τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης αλλά και τα… ρούβλια του γνωστού Ιβάν (και του φανατικού instagrammer γιου του) εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικέφαλου του Βορρά.

Και επειδή θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, θέλουμε να του πούμε να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά, γιατί μερικά πράγματα ή δεν τα ξέρει ή – ακόμη χειρότερα – κάνει ότι δεν τα ξέρει.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφερε το NoPolitica στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και υπερηφανεύεται για αυτό.

Γιατί το No Politica είναι Against Politica.

Είναι η λογική που λέει ότι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, που έχει για οπαδούς ένα πολύ μεγάλο μέρος του συνολικού πληθυσμού της χώρας, που είναι ένα αναγνωρίσιμο brand name και που μπορεί να έχει σημαντικά έσοδα από μόνη της, δεν έχει ανάγκη πολιτικών παρεμβάσεων υπέρ της.

Είναι η λογική που λέει καθαρό ποδόσφαιρο εδώ και τώρα, χωρίς «παράγκες» και χωρίς «εξυγίανση».

Για να φανεί ποια ομάδα έχει κάνει όντως τη μεγαλύτερη επένδυση. Χωρίς «παράγοντες» που μπουκάρουν σε γραφεία πρωθυπουργών και λένε «σας έχω δώσει τόσα εκατομμύρια, θέλω ένα πρωτάθλημα).

Αντίθετα, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, γνωστός και ως ο «κ. Ρούβλιας» είναι και ιδιοκτήτης ΜΜΕ που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να παίζουν κάθε μέρα το κυβερνητικό αφήγημα, ελπίζοντας, εκτός όλων των άλλων, ότι αυτό και δρόμος για το… πρωτάθλημα.

Και μάλιστα δεν στηρίζουν το κυβερνητικό αφήγημα μόνο μέσα από τα μέσα που έχουν στην ιδιοκτησία τους. Μπλέκουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Θα μπορούσε μήπως ο κ. Κυριάκου Χ2, ο κ. Ρούβλιας και ο instagrammer γιος του να μας πουν ποια γραμμή κράτησαν στο θέμα του Μακεδονικού;

Μήπως ο κόσμος του ΠΑΟΚ, που για ιστορικούς λόγους έχει τη μεγαλύτερη ευαισθησία πάνω στο θέμα, ουσιαστικά εμποδίστηκε να εκφραστεί ελεύθερα και να διαδηλώσει, υπέρ και κατά, με υπόδειξη από τη διοίκηση της ομάδας;

Μήπως αυτό είχε να κάνει με πίεση από τη μεριά της κυβέρνησης;

Μήπως ήρθε όταν ο Τσίπρας αποφάσισε να πάει εντελώς με τη γραμμή των αμερικανών στα Βαλκάνια;

Μήπως έπαιξαν ρόλο κάτι «διαρροές» των αμερικανικών υπηρεσιών ότι θα κρεμάσουν στα μανταλάκια τα… ρούβλια που πήγαν αρχικά να φύγουν προς όσους ήταν αντίθετοι στη συμφωνία στην ΠΓΔΜ, διαρροές που αρκούσαν για να στηρίξει ο κ. Ρούβλιας την πολιτική Τσίπρα;

Ή μήπως τα πράγματα ήταν πιο απλά και αρκούσαν κάτι φάκελοι που ακόμη αραχνιάζουν στην Εισαγγελία Πειραιά για κάτι καράβια με λαθραία της ΣΕΚΑΠ για να υπάρχουν πειστικά επιχειρήματα (για εκβιασμό θα μιλούσαν οι… κακόπιστοι),ώστε να συστρατεύονται ο κ. Ρούβλιας και το instagrammer γιος του με τη γραμμή του Τσίπρα;

Επειδή τα ερωτήματα αυτά είναι πραγματικά και οι απαντήσεις πολύ συγκεκριμένες, ας είσαι πιο μετρημένος την επόμενη φορά Κυριάκε Χ2.

Γιατί εάν έχεις πάει κάπου απλώς για τα φράγκα μην προσπαθείς να το παίξεις μετά μάγκας και… ιδεολόγος.

Και κυρίως μην ασχολείσαι με ομάδες που δεν μπορεί να κατανοήσεις ούτε την ιστορία ούτε τη δυναμική τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ