Το Σαββιδοτεχνείο και οι αριστερές «αποκαλύψεις»

Το Σαββιδοτεχνείο και οι αριστερές «αποκαλύψεις»

Ο ΠΑΟΚ και τα ΜΜΕ που ανήκουν στον Σαββίδη, μαζί με τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουν την πίεση στην ΕΡΤ και την Κυβέρνηση.

Είχα την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ είχε κλείσει για τα καλά, ωστόσο από την… κυλιόμενη αρθρογραφία του περίφημου «Σαββιδοτεχνείου» εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το σύστημα που ταΐζει ο εκ Ρωσίας ορμώμενος επιχειρηματίας εξακολουθεί να πιέζει με τον τρόπο του την ΕΡΤ και την κυβέρνηση.

Τα συγκοινωνούντα δοχεία του «πορτοκαλί» σάιτ – που ανήκει κατά πως φαίνεται στον όμιλο επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη – της εφημερίδας του ΠΑΟΚ «Forza» στην οποία συνεταιρίζονται οι ίδιοι υπάλληλοι του σάιτ, καθώς και σάιτ ιδιοκτησίας άλλων συνεταίρων της ίδιας εφημερίδας που διαφημίζει κατά κύριο λόγο προϊόντα και υπηρεσίες συνδεδεμένες με τον ΠΑΟΚ, ανέδειξαν για πολλοστή φορά το ίδιο μονότονο «θέμα»: Τον «κακό» Ολυμπιακό, ο οποίος είχε συμβόλαιο με την ΕΡΤ το 2009.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από κοντά ακολούθησαν και τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας του Βαξεβάνη Documento, το οποίο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός του Σωκράτη Κόκκαλη υπέγραψε για τη διετία 2009 – 2011 συμβόλαια που του απέφεραν 17,2 εκατ. ευρώ. Τι μας λένε λοιπόν τα παλικάρια;

Αφενός μας λένε «γιατί φωνάζουν τώρα, αυτοί που τότε πήραν τόσο μεγάλο συμβόλαιο» και αφετέρου αυτό που εννοούν είναι το εξής απλό: ο μεν ΣΥΡΙΖΑ ότι «κι εμείς θέλαμε να γίνουμε Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή, αλλά δεν μας αφήνουν» ο δε ΠΑΟΚ και τα προσκείμενα σε αυτόν ΜΜΕ ότι «αφού το έκανε ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη, γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς που σε τόσα πράγματα προσπαθούμε να τον αντιγράψουμε»;

Μην απορείτε, οι άνθρωποι είναι ξεδιάντροποι. Μιλάνε με περισσό θράσος για μια σύμβαση που υπογράφηκε την εποχή των «χρυσών αγελάδων», εποχή την οποία στα δημοσιεύματά τους ΤΩΡΑ θυμούνται να αναφέρουν ως περίοδο «που η χώρα όδευε στα βράχια». Αλήθεια είναι. Ακόμη κι αυτές οι συμβάσεις της ΕΡΤ ήταν ένα πετραδάκι στα σκάνδαλα δεκαετιών που έστειλαν τη χώρα στα βράχια.

Αλλά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Σαν να μην διδάχτηκαν τίποτα, θέλουν απλώς να κάνουν τα ίδια. Οι μεν του ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσουν αφειδώς χρήματα σε φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες μπας και κερδίσουν τις εκλογές ή έστω μπας και διατηρήσουν έναν κομματικό κορμό ικανό να κάνει… πρωταθλητισμό, οι δε του ΠΑΟΚ να πάρουν άφθονο κρατικό χρήμα.

Και ουδόλως τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στη συνέχεια. Ουδόλως τους ενδιαφέρει αν θα ξαναστείλουν τη χώρα στα βράχια ή σε καταστάσεις ακόμη χειρότερες. Αδίστακτοι, ξεδιάντροποι και με εγκληματική νοοτροπία παίζουν μέχρι τέλους το παιχνίδι των επιχειρηματιών που είτε τους «ταΐζουν» είτε απλώς «στηρίζουν» το κόμμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ