Μάριε Κάτση, άμα δεν ξέρεις για τι μιλάς, καλύτερα να σιωπάς

Μάριε Κάτση, άμα δεν ξέρεις για τι μιλάς, καλύτερα να σιωπάς

Ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με την παρέμβαση του έδειξε ότι μάλλον δεν γνωρίζει για τι πράγμα μιλάει

Ο κ. Μάριος Κάτσης, τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και νεαρός βουλευτής Θεσπρωτίας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα ζητήματα του ποδοσφαίρου και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων.

Βγήκε έτσι στη Βουλή και με ύφος χιλίων… μπολσεβίκων ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις γιατί έφυγαν λέει ο ΠΑΟ και ο Άρης από την ΕΡΤ κατηγορώντας την μάλιστα έτσι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του… Μαρινάκη.

Τώρα πώς γίνεται μια απόφαση άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου και του «αιωνίου αντιπάλου» του Ολυμπιακού να σχετίζεται με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, είναι κάτι που μόνο ο κ. Κάτσης μπορεί να εξηγήσει.

Και βέβαια ο κ. Κάτσης δεν έμεινε μόνο σε αυτή την «καταγγελία» που αγγίζει τα όρια της παραδοξολογίας.

Υπεραμύνθηκε φυσικά και του μεγάλου «επιτεύγματος» του Γιώργου Βασιλειάδη, αυτού που στο όνομα της «εξυγίανσης» έκανε το ελληνικό ποδόσφαιρο μια μεγάλη παράγκα ανυποληψίας, δηλαδή την απόφαση να χρεωθεί η ΕΡΤ την οικονομική επιδότηση ποδοσφαιρικών ΑΕ.

Γιατί πολύ απλά η συμφωνία της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά σήμαινε ότι η ΕΡΤ σπαταλούσε χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για να επιδοτεί ομάδες, αντί να τα χρησιμοποιεί για παράγει ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Και όλα αυτά τα διάνθισε ο κ. Κάτσης με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας σε σχέση με μελλοντικές εξαγορές επιχειρήσεων, επιδεικνύοντας και εδώ άγνοια για το πώς λειτουργεί η τηλεοπτική αγορά.

Φαντάζομαι ότι ο κ. Κάτσης θα θεωρεί ότι έκανε μια καίρια παρέμβαση επειδή την τσίμπησαν μερικά σάιτ ειδικευμένα στην εξυπηρέτηση «παραγόντων» και την αναπαρήγαγαν.

Μόνο που δεν το έκαναν επειδή όντως μια «καίρια» παρέμβαση, αλλά επειδή βόλευε τους σπόνσορές τους να την προβάλουν.

Ας το προσέξει αυτό την επόμενη φορά και ας μην ξεχνά ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου καταλαβαίνει πολύ καλά πότε κάποιος παρεμβαίνει γιατί έχει κάτι να πει και πότε γιατί νομίζει ότι έχει κάτι να πει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ