Στην Μπάμπεργκ ο Μπένετ Χουντ (pic)

Στην Μπάμπεργκ ο Μπένετ Χουντ (pic)

Ο Μπένετ Χουντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάμπεργκ μετά τη Γκέτινγκεν.

Την πρώτη της καλοκαιρινή κίνηση έκανε η Μπάμπεργκ, ανακοινώνοντας τον Μπένετ Χουντ.

Ο 21χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον γερμανικό σύλλογο. Κάτι που σημαίνει ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιόχαν Ροϊγιάκερς, καθώς υπό τις οδηγίες του αγωνίστηκε πέρσι στην Γκέτινγκεν.

Ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια στη Μπάμπεργκ πριν λίγες μέρες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό: «Το στυλ του Μπένετ ταιριάζει στην ομάδα. Πάντα δίνει το 100% και δεν τα παρατάει ποτέ. Είναι επαγγελματίας εντός κι εκτός γηπέδων και έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Οι φίλοι της ομάδας θα τον αγαπήσουν για τον τρόπο που παίζει και που παλεύει στο παρκέ».

Την περσινή σεζόν, ο Χούντ είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου σε μια ομάδα όπως η Μπάμπεργκ με τόσες επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Μου δίνει κίνητρο να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα.

Το γεγονός ότι θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί με τον Γιόχαν (σ.σ. Ροϊγιάκερς) ήταν καθοριστικός παράγοντας για να επιλέξω την Μπάμπεργκ. Πάντα παίζω με πολλή ενέργεια. Σίγουρα είμαι μικρός ακόμα και θέλω να συνεχίσω τη βελτίωση. Γι’ αυτό ήρθα στη Μπάμπεργκ, επειδή υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τους νεαρούς παίκτες να γίνουν καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ