ΚΑΟ Χαλκιδικής – Περιστέρι 52-70

ΚΑΟ Χαλκιδικής – Περιστέρι 52-70

Το Περιστέρι επικράτησε του ΚΑΟ Χαλκιδικής με 70-52 στο κλειστό του Αγίου Θωμά και πλέον περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων για να μάθει το χρώμα του μεταλλίου του.

Το Περιστέρι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Η ομάδα του Κώστα Παπαμάρκου εμφανίστηκε καλύτερη στο παρκέ από την αντίπαλό της, νίκησε με 70-52 και τελείωσε το τουρνουά με καλό πρόσωπο και τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΚΑΟ Χαλκιδικής το πάλεψε, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει πολλά από την αναμέτρηση και έκλεισε το τουρνουά με τέσσερις ήττες και μία νίκη.

Η ομάδα της Αθήνας έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο, ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα των δύο αγώνων που ακολουθούν. Το Ηράκλειο υποδέχεται τον Προμηθέα στις 13:00, και Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στις 16:00.

Στα του αγώνα, ο Τζουλιάνο Τόλα του Περιστερίου με 16 πόντους ξεχώρισε αγωνιστικά, με τους Παπαδημητρίου και Ευσταθιάδη να τον πλαισιώνουν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την ομάδα της Χαλκιδικής, ανώτερος ήταν ο Τύπος με συγκομιδή 18 πόντων.

Διαιτητές: Μπίκας-Γιακείμη-Σπυρόπουλος
Δεκάλεπτα: 14-29, 29-44, 46-57, 52-70
ΚΑΟΧ Ευρώπη 87: (Παναγιωτόπουλος): Βρασταμηνός 6, Φιλοξενίδης Κ. 9, Σμυρλής 7, Φιλοξενίδης Ι. 6, Ευγενίου 6, Κασσαμανώλης, Τύπος 18, Γεωργίου
Περιστέρι: (Παπαμάρκος): Διαμάντης 5, Παπαδημητρίου 14, Πατρινός, Πολύζος, Τόλα 16, Καραμανλής 8, Ευσταθιάδης 13, Νάνος 6, Κακάβουλας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ