Διαμαντίδης και Σπανούλης στην κορυφαία πεντάδα της 20ετίας στα Eurobasket (pic)

Διαμαντίδης και Σπανούλης στην κορυφαία πεντάδα της 20ετίας στα Eurobasket (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης ψηφίστηκαν στην καλύτερη πεντάδα της 20ετίας στην ιστορία των Eurobasket.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης είναι αναμφισβήτητα δύο παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις εμφανίσεις και τις διακρίσεις τους. Μάλιστα τα αποτελέσματα που βγήκαν σε ψηφοφορία από τους φιλάθλους της FIBA αποτελούν μια τρανή απόδειξη για την αγωνιστική τους ποιότητα.

Η ψηφοφορία αυτή αφορούσε την ανάδειξη της Dream Team της 20ετίας 2000-2020 στην ιστορία των Eurobasket. Στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν και οι δύο Έλληνες γκαρντ.

Σημειώνεται ότι εκτός από αυτούς τους δύο παίκτες, την πεντάδα συμπληρώνουν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ντιρκ Νοβίτσκι και Πάου Γκασόλ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό ποστ της FIBA που δείχνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

https://twitter.com/EuroBasket?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1293120843623600128%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2FBasket%2FElladaBasket%2Fdiamantidhs-kai-spanoulhs-pshfisthkan-sthn-koryfaia-pentada-ths-20etias-twn-eurobasket.5740930.html

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ