Ποιους και γιατί ενόχλησε ο Φασούλας; Βρώμικα παιχνίδια…

Ποιους και γιατί ενόχλησε ο Φασούλας; Βρώμικα παιχνίδια…

Κάποιοι χάνουν το βαζάκι με το μέλι, όπου βουτούσαν όχι μόνο το δάχτυλο, αλλά ολόκληρο το χέρι, γι’ αυτό κι ο Φασούλας «σημαδεύτηκε».

Να ήταν η πρώτη φορά, που στοχοποιήθηκε εκείνος που πήγε κόντρα στο μπασκετικό κατεστημένο, θα… μέναμε με ανοιχτό στόμα. Μόνο που, για όσους ήμασταν στην απέναντι όχθη, είναι απλά… Τρίτη. Άλλη μια μέρα στη δουλειά, άλλη μια μέρα που ο μηχανισμός αναπτύσσει τα αμυντικά του συστήματα και χτυπά κάτω από τη ζώνη. Αυτή τη φορά ήταν ο Φασούλας, αύριο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μετέχει των διαδικασιών, πόσο μάλλον τις καθοδηγεί. Θαρρώ ότι γίνονται εν αγνοία του, αλλά αυτό δείχνει ότι το τέρας που δημιούργησε δρα ανεξέλεγκτο. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη παραγοντική του αποτυχία.

Πιστεύει κανείς ότι ο Φασούλας τρόμαξε, επειδή κάποιοι ανόητοι τον ακολούθησαν και τράβηξαν δυο – τρεις θολές φωτογραφίες; Πιστεύει κανείς ότι είναι η πρώτη φορά στην αθλητική ή πολιτική του διαδρομή, που κάποιος/οι χρησιμοποιούν απαράδεκτες μεθόδους; Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου. Μόνο που κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με τους αρουραίους του μπάσκετ. Κι αν δεν ασχοληθεί η ΓΑΔΑ, έχει το υγιές μπασκετικό σύστημα αντισώματα κι όχι μόνο θα τους αποβάλλει, αλλά θα φροντίσει να σβήσουν από τον χάρτη.

Κάποιοι ακολούθησαν τον Φασούλα. Είναι οι ίδιοι που λοιδόρησαν τον Λιόλιο, προσπάθησαν να βρωμίσουν όποιον καθαρό παράγοντα επιχείρησε να ασχοληθεί με τον χώρο της διαιτησίας, είναι οι ίδιοι που προσπάθησαν να δημιουργήσουν παραμάγαζα. Στόχος; Ο εύκολος πλουτισμός. Ο έλεγχος όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του χώρου, το παράνομο στοίχημα, μανατζεριλίκια της συμφοράς, νταβατζηλίκι σε όσους έδειχναν φόβο. Α, και λάσπη για όποιον βρίσκονταν (έστω και χωρίς να το θέλει) απέναντί τους.

Λένε πως όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο γυμνός της κώλος. Το ίδιο συμβαίνει και μ’ εκείνους, που έγλυψαν αρκετό από το μέλι κι όταν ένιωσαν ότι χάνουν το βαζάκι, προσπάθησαν να μετρήσουν το μπόι τους. Οι ανόητοι μετρούν τη σκιά για το μπόι, δεν αντιλαμβάνονται πως στο τέλος της ημέρας, όταν θα κληθούν (γιατί έχουμε εμπιστοσύνη -έτσι δεν λένε;- στην Ελληνική Αστυνομία) να δώσουν εξηγήσεις, δεν θα έχουν την… ομπρέλα, που σήμερα νιώθουν ότι έχουν.

Είναι ο Παναγιώτης Φασούλας, που πήγε στη ΓΑΔΑ. Νομίζετε ότι είναι ο μόνος; Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν άλλες μηνύσεις; Οι ανόητοι νομίζουν ότι έχουν καλύψει τα νώτα τους, αλλά είπαμε τι συμβαίνει με τη μαϊμού, όταν ανεβαίνει ψηλά. Δεν έχουμε αμφιβολία για το αποτέλεσμα, αλλά περιμένουμε από την «αράχνη» μια δέσμευση, είτε εκλεγεί, είτε όχι: Να φτάσει μέχρι το τέλος. Γιατί κι άλλοι θα φτάσουν μέχρι το τέλος.

Αντί επιλόγου: Το μπάσκετ παίζεται στις τέσσερις γραμμές. Το παρασκήνιο χτυπιέται στις δικαστικές αίθουσες. Όσο χρόνο κι αν πάρει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ